| crista18 a întrebat:

Care bb cream are putere mai mare de acoperire: maybelline, garniel, loreal, nivea? Care e mai bun pentru un ten normal(usor uscat pe frunte)? Pe care il recomandati si de ce?

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cel mai recomandat este cel pentru ten sensibil. Marca o alegi tu.
La mulți ani!
Pa, pa.

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Daca vrei o BB cream buna incearca firmele asiatice. Ce avem noi pe piata sunt destul de proaste si in nici un caz nu se compara cu cele asiatice.

| crista18 explică (pentru KellyGreen):

Exemplu de firme asiatice care produc BB cream?

| ancalazar a răspuns:

Hmm...dar de ce nu incerci ceva un picut mai scump dar mai bun gen ...boot no. 7 care e cam 65 de lei si are varianta pentru ten mixt, uscat sau gras. Garnier e jalnic asta ti-o spun din proprie experienta adica putere mica de acoperire si lasa un aspect general cam neplacut si e un pic cam gras. Nivea din pacate nu mai este o gama de incredere de mult timp. Din cele enumeraate de tine as recomanda L'oreal dar, inca o data iti spun incearca boots sau o alta gama de cosmetice pe care le gasesti exclusiv in farmacii, chiar fac diferenta.

In plus, atentie mare unele di naceste creme decoloreza din cate am auzit si eu la alte fete dar, boots nu face asta. happy

| AmanoYuno a răspuns:

Depinde si de varsta dar mie cel mai mult imi place cel de la garniel

| xFakeSmilex a răspuns:

Eu iti recomand loreal, este cea mai buna din cele enumerate de tine. De asemenea poti incerca si nivea, dar totusi loreal este mai buna.

| kmarianak a răspuns:

Depinde de varsta pe care o ai in primul rand.