Eu m-am epilat de la 13 ani, si nu ii dau dreptate fetei care a zis ca trebuie sa te epilezi dupa ce iti vine ciclu ca altfel esti mai paroasa, nu, eu m-am epilat cu 2 luni inainte sa-mi vina primul ciclu si nu sunt mai paroasa ca inainte.
Buna,
Parerea mea e ca se poate incepe de la varsta de 14-16 ani cand deja si organismul incepe sa se dezvolte.
Pa, pa
Depinde de fiecare persoana. igienic e de pe la 13-14 ani, caqnd incepi sa cresti si te intereseaza aspectul tau fizic mai mult decat inainte pentru ca na, esti adolescenta.
Pai. dupa ce iti vine ciclu e fffff ok. Daca o faci inainte s-ar putea ca dupa sa fii mult mai paroasa
Cea mai potrivita varsta este la 20 ani
dar daca trebuie neaparat la 11, 12, 13... si mai sus. sub 11 nu recomand. te pup pa
Pai, poti sa te epilezi oricand, cu epilator sau crema, nu e indicat cu lama, deoarece firul se va ingrosa si poti sa te tai
Depinde, daca te deranjeaza parul e o solutie sa-l epilezi.
Pana la urma, acum nu ai de ce, pentru ca se apropie iarna si nu o sa prea porti pantaloni scurti.
Daca esti blonda, sau satena, si parul este blondut eu zic sa nu-l epilezi, pentru ca atunci cand te vei bronza nu se va mai vedea
Alegerea e a ta, nu e o anumita varsta la care sa te epilezi
Numai bine
Dede_4091 întreabă:
Din_Chocholata_Puffulethe_1998 întreabă:
Elena1432567890875 întreabă: