| loveshopping a întrebat:

Care credeti ca este mai buna: Cool Girl sau Bravo Girl?

Răspuns Câştigător
| glitt3r a răspuns:

Cool Girl este foarte buna daca esti o tipa plina de bani, cu multa rabdare ca si citesti articolele lor lungi despre un subiect si sa ai rabdare sa vina lunar. Bravo Girl este fix opusul acestei reviste. Este mai mica, nu abureste detaliu din detaliu, trece fix la subiect, dar in 15 minute e deja e gata. Dar e bine fiindca apare de doua ori. Deci, ti-o cumperi care crezi ca ti se potrivestehappy

15 răspunsuri:
| Emeraude a răspuns:

Niciuna. Minciuni ieftine usor de introdus in capsoarele adolescentelor...vedeam printr-un numar ceva gen " esti considerata tocilara pentru ca porti ochelari.Renunta la ochelari sau baga-te in seama cu baietii din liceu, fii mai provocatoare", ma rog, cam asa suna articolul... ceva mai pueril n-am auzit.Nu stiu sigur in care revista, dar in mod cert intr-una din cele mentionate de tine.winking E ok sa le cititi in timpul liber, din plictiseala, dar sa nu va luati dupa toate sfaturile ieftine pe care le dau asa-zisii experti.Pentru beauty, fashion exista reviste specializate pe subiectul asta, la fel si pentru sanatate!

| MissD a răspuns:

Cool girl. are mai multe informatii. bravo e mai subtire( cei drept apare si mai rar) dar are si mai multe reclame si poze. decat articole. oricu marea maj a articolelor din ambele reviste le gasesti pe net doar ca sub alta forma.big grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cool Girl love struck E mai interesanta big grin

| Hmmmm a răspuns:

Eu le cumpar p aman2big grin+revista look... dar sincer cool girl imi place mult mai mult

| Bishop a răspuns:

Cool bravo laughing

| Razvan a răspuns:

Cool girl e singura revista colorata care o cumparlaughing
Imi placelove struck

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Astea sunt sa te amuzi si pentru plictiseala. zic cool girl macar acolo nu dau de hanna montannastraight facewinkingsi chestii care chiar nu ma intereseaza DELOChappy

Răspuns utilizator avertizat
| deel a răspuns:

Bravo girl... dar sunt de acord cu Emeraude

| emasweetgirl a răspuns:

Mai demult era COOL GIRL dar dp un timp s-a strikt.aqm mii se pare mlt mai buna Bravo girlwinking.

| rolly14 a răspuns:

Bravo girl...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cool girl fara indoiala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambele... adica mie imi plac aman2 si nu pot face o diferenta... sunt bune aman2

| Oana_2559 a răspuns:

Bravo girlhappy

| alina_7281 a răspuns:

ambele sunt interesante pentru lipsa de ocupatie sau pentru a inerva profesorii in ora dar sunt si de acord cu emereude

Întrebări similare