9 răspunsuri:
| warmheart10 a răspuns:

Prima,celelalte tot sunt frumoase dar numi plac culorile.

| luiza a răspuns:

Prima si ultima! dar depinde si de tine: vrei un aer indraznet o iei pe prima, vrei un aer usor romantic o imbraci pe ultima, doar tu poti decide! oricum ele sunt frumoase amandoua.

| Amelya02 a răspuns:

Ultima. are o culoare mai usor de asortat, e mai simpla si dupa parerea mea, e mai frumoasa decat alea doua.

| BiuL a răspuns:

Prima nu, fara suparare dar are un aer asa de imormantare si in plus majoritatea fetelor vor purta negru, incearca tu sa porti ceva diferit.
Eu o votez pe a 2a, turcoazul e o culoare deosebita, potrivita pentru sezonul cald si fundita aceea scoate rochia din anonimat, ii adauga acel ceva. Imi place si faptul ca nu are maneci, Va fi cald cand for fi banchetele.
Si a treia e ok, destul de usor de asortat (recomand pantofii nude nu rosii sa nu para ca "te-ai straduit prea tare") insa e mai simpla, mai banale si nu-mi place partea de sus. parca un strica un decolteu discret.

| BlancaFantasma a răspuns:

Sincer,ar trebui sa incerci si altceva.astea nu mi se par potrivite pentru banchethappy a doua iese clar din discutie e prea "babeasca".si eu am banchet peste 2 luni.

| cinenuvedenustie a răspuns:

Sa zicem ultima...

| anonim333 a răspuns:

Prima, e stilata, moderna si super.
Sper ca te-am ajutat.

| DolsheBombonikTheo a răspuns:

No. 1