Buna! Opinia mea este ca in primele randuri vreau sa vorbesc in general despre prima ta intrebare!
Ma cred frumoasa, da, de ce sa nu recunosc? Foarte frumoasa pot spune! Si crede-ma ac ii multumesc la Dumnezeu pentru asta! Este o adevarata munca sa te mentii frumoasa cred eu!
Mai departe trecem la un alt subiect, ce imi place la aspectul meu fizic? Totul! Absolut totul! Perfect! Am de toate ca sa spun asa la corpul meu! Nu lipseste absolut nimica! Multe ma invidiaza [entru acest lucru, si au motive! Crede-ma!
Dar pe langa aspectul fizic, am multe calitati si in aspectul interior, vorbind despre suflet in mare parte,
sociabila, comunicativa, inteligenta, sfatuitoare, darnica, harnica,
iubitoare, stiu sa iert intotdeauna. dar problema e ca nu uit!
miloasa, credincioasa, respectuasa, prietenoasa, ambitioasa, tupeista,
de viata, sanatoasa, cuminte, sexy, indiferenta cateodata si incapatanata, sunt de incredere,-Imi plac oamneNii sociabili, cu respect, simtul umorului, sinecri, iubitori si tupeisti.
care stiu ce vor de la viata si stiu sa vorbeasca frumos.
Astea ar fi niste calitati spuse de mine, dar imporatnte sunt faptele la care decurg in ce moment ma aflu
Pot spune ca ma mandresc ca sunt fata, o fata frumoasa.
T0xic1girl nu ma laud, spun adevarul, si adica ma laud ce? Adevarul doare nu? A ajuns si pe al tine sigur! Daca tu n-ai asa ceva ce sa fac eu? Are cine sa ma laude stai linistita in fiecare zi!:p
Asta e
Si mersi pentru stupid cine mi l-a dat
mersi mult
eu in schimb am luat o funda
na na na
Pai cel mai mult imi plac buzele si dintii care in ciuda faptului ca nu am purtat aparat pot spune ca sunt extrem de drepti o. o'
Oricum ceea ce ar trebui toate fetele sa stie este ca sunt mereu frumoase . Daca nu ai incredere in tine si in faptul ca esti cea mai frumoasa, cum astepti asta de la altii?
Alexandra ai uitat sa punctezi ceva! esti foarteeee "modesta"! Prin auto-caracterizarea ta inteleg ca esti foarte increzuta! trebuie sa ai incredere in tine dar sa nu te lauzi! Sti proverbu ala :"Lauda-ma gura ca de aia iti dau sa mananci!" ti se potriveste perfect!
Alexandra, honey:]]! din poza ta nu vad o mare frumuseteo fata oarecare.nu ai nimic special! aa.ba da ai par in zona axiala[sub brat daca nu sti care e] se vede ca esti o taranca
eu ma cred frumoasa... asa si ceilalti... ochii (albastri), parul (lung si blond), picioarele (lungi)
Sincer? Imi plac doar ochii mei...si nasul. In rest, nu ma pot mandri cu niste t*te plate, un fund mare si jos, niste picioare strambe si disproportionate si niste buze fara forma
Fetele. învãtati sã vã apreciati mai mult, chestia asta vã dã încredere în voi fiecare suntem frumoase în felul ei. La mine. îmi plac ochii mei (albashtrii). si restul las la aprecierea altora.
Avand in vedere ca majoritatea ma cred frumoasa, ar trebui sa cred si eu . Dar imi place foarte mult la mine ochii care unul e aproape negru si unul e caprui, iar. baietii zic ca si formele in general arata bine.
Daca vrei sa te simti cu adevarat frumoasa trebuie sa te simti in corpul tau binee.
Altfel mereu o sa te complexezi
Tot imi place la aspectul meu fizic, incepand de la ochi pana la picioare!
Chiar daca sufar de o boala(nu e grava). Cineva mi-a dat puterea si speranta ca nu trebuie sa ai 90-60-90 sa fi perfecta, ci trebuie sa ai deplina incredere in tine!
La mine imi plac foarte mukt ochii, zambetul, dintii si forma corpului. In rest, nu ma pot mandri cu nu stiu ce pentru eu consider ca fiecare femeie e frumoasa in felul ei
Mystique întreabă:
LeeMinHo00 întreabă: