Nimeni! Fiecare om se imbraca bine in felul lui, chiar daca e sau nu vedeta. Nu cred ca exista o imbracaminte care sa le placa tuturor. Sa zicem, dupa parerea mea, mie imi place cum se imbraca Anda Adam. Dar nu tuturor le place, fiecare are parerea lui. Unilor nu le plac hainele ei, altilor da. Fiecare se imbraca frumos in felul lui! Imi place cum se imbraca Adela Popescu, sau chiar si Adriana Bahmunteanu (si ea nu e vedeta, asta dovedeste ca fiecare om se imbraca in felul lui. Si multi ati raspuns ca vedetele din Romania sunt dezbracate, si e adevarat! Dar asta inseamna ca nu sunt vedete adevarate, ca sunt doar niste carpe care sunt dezbracate si ajung de rasul lumii. O vedeta adevarata s-ar imbraca cum ii place, si cu haine cat mai dragute, nu haine vulgare. Fiecare se imbraca in felul lui, cum ii place!
Poi sunt mai multe "vedete" sa zicem care se imbraca bine :Loredana, Adela Popescu, Anna Lesko, Corina, Monicaca Columbeanu (hai bine Monica:d), Geanina Corondan(chiar daca este putin ciudata), etc nu imi vin acum
Ar mai fi Mihaela Radulescu, Andreea Raicu, Valentina Pelinel
Vedete bine imbracate de la Hollywood sunt (in ordine):Kate Hudson, Rihanna, Gwyneth Paltrow, Fergie, Anne Hathaway, Heidi Klum, Sarah Jessica Parker, Michelle Obama, Eva Mendes, Charlize Theron
deiuta întreabă:
Ecaterina întreabă:
AndreeaDeea1500 întreabă: