Ideea e sa iti cureti tenul de mai multe ori pe zi, dar sa stai departe de produsele dure (cele antiacneice sunt de obicei prea dure). Foloseste, pentru curatare, produse pentru ten normal sau chiar senibil, iar pentru hidratare crème pentru ten mixt.
Chair daca nu stiu cea mai buna metoda ti-o spun pe cea mai proasta CLEARASIL-sa nu folosesti niciodata asa ceva! este cea mai mare minciuna.iti apar si mai multe cosuri! ma scuzi ca nu am stiut metoda cea mai buna dar macar ti-am dat un sfat care sper sa-ti fie de ajutor pe viitor!
iti pot recomanda sapunul cu sulf care trateaza cosurile fara sa usuce tenul.este foarte eficient.
eu iti recomand DERMOGENT de la plafar. este o substanta ce contine o cantitate foarte amre de alcool si se da numai pe cos/cosuri si cma in 2 zile maxim se retrage. totodata, ar mai fi ACYCLOVIRUL, care este un unguent antiherpetic, dar totodata ajuta si al retragerea cosurilor daca dai din abundenta pe cosul respectiv, si nici nu usuca pielea.
Folosteste tratamentul de la Bothy shop, este foarte bun.Se aplica doar pe cosuri.
Da, la mine a functionat cu o curatare a tenului de 3 ori pe zi cu un demachiant bland si cu exfolierea odata pe saptamana cu masca de tarate - tii taratele o ora in lapte cald, apoi le aplici pe tenul curat, evitand zonele sensibile (ochi, zona gurii). Mai exista si tot felul de lotiuni cu antibiotic, dar pe alea foloseste-le numai la recomandarea dermatologului.
Fetelor clean&clear cum e?
se face atata reclama si as vrea sa incerc...
folesesc acum Clearsil(fara efect, parca mai multe cosuri) si ceva la tub "seba`med" (asta parca are cv efecte...)
am folosit Eryfluid...intr-adevar are efecte, dar este mai mult pentru acnee iar, pentru "3" cosuri pe care le am eu... mai mult strica. Eryfluid usca pielea... am incercat multe solutzii da n`am gasit odata una care intr-adevar sa aiba efect...nu numai o reclama colorata
Fetelor clean&clear cum e?
se face atata reclama si as vrea sa incerc...
folesesc acum Clearsil(fara efect, parca mai multe cosuri) si ceva la tub "seba`med" (asta parca are cv efecte...)
am folosit Eryfluid...intradevar are efecte, dar este mai mult pentru acnee iar, pentru "3" cosuri pe care le am eu ... mai mult strica. Eryfluid usca pielea... am incercat multe solutzii da n`am gasit odata una care intradevar sa aiba efect...nu numai o reclama colorata
Ai incercat Zineryt? E o lotiune pe mare o gasesti in farmacii. La mine a mers de minune!
Aplica ihtiol(se gaseste in farmacie), exact pe puncte inainte de culcare dupa demachiere, iar ziua foloseste fond de ten de L"OREAL