Greu de dat un raspuns. Stiu insa ca cele fara amoniac ridica probleme in obtinerea nuantei dorite. Adica nu e similara celei de pe cutie si s-ar putea sa ai surpize. Din cate am inteles Garnier color naturals are alte nuante fata de color and shine. Depinde de nuanta aleasa de tine. Oricum, din ceea ce relata aceasta coafeza, cele fara amoniac sunt "problematice", chiar daca par ceva mai "eco". Nu stiu daca te-am lamurit, dar ca barbat ma depasesc anumite detalii. Sper sa ma intelegi si sa-mi acorzi circumstante atenuante.
Draga mea,
iti recomdn noua vopsea de par de la Avon, este o vopsea profesionala, permanenta si de lux. Toate 3 ingredientele la un super pret de 19 lei. Permanenta pentru ca nu curge si reziat foarte mult pe par, profesionala pentru ca poti ace mixuri de culori, din diferite nuante si de lux pentru ca are un plic inainte de vopsirea care repara, hraneste si pregateste firul de par pentru vopsire, vopsirea propriuzisa si balsamul dupa vopsire.
Daca vrei un site cu nuantele scoase si un salon virtual intra aici
http://haircolor.avon.com/ro/
Succes!
Cea fara amoniac. eu pana acum am folosit garnier natural colors si syoss si am fost foarte multumita. dar crede-ma orice ai cumpara nu iti va iesi niciodata cum ii pe cutie pentru ca conteaza foarte mult pigmentii tai de par. eu am o cunostinta care ii coafeza si ea amesteca 2-3 culori ca sa iasa o culoare cum isi doreste clientul
Wellaton sau Garnier. N-ai suprize cu nuantele. Mai exista o marca buna de vopsea de par, mai putin cunoscuta: Bess. (Stiu asta de la sotia prietenului meu care e coafeza, nu ca ma vopsesc eu. )
Garnier color naturals sau color and shine
scuze ca te bazai dar am nevoie neaparat sa stiu
Mersi )
P.S :sti destul de multe pentru un barpat
Multumesc. Am multi amici si amice. Am scris amice ca sa se inteleaga ca nu exista o relatie de natura sexuala intre mine si aceste femei, ci doar de amicitie strict. Si uneori imi place sa le ascult. Unele chiar ziceau ca asi putea fi foarte bine de gen feminin. Oricum nu sunt heterosexual. Sa ne spui pentru ce vopsea ai optat si daca esti multumita de rezultat.
Greu de dat un raspuns. Stiu insa ca cele fara amoniac ridica probleme in obtinerea nuantei dorite. Adica nu e similara celei de pe cutie si s-ar putea sa ai surpize. Din cate am inteles Garnier color naturals are alte nuante fata de color and shine. Depinde de nuanta aleasa de tine. Oricum, din ceea ce relata aceasta coafeza, cele fara amoniac sunt "problematice", chiar daca par ceva mai "eco". Nu stiu daca te-am lamurit, dar ca barbat ma depasesc anumite detalii. Sper sa ma intelegi si sa-mi acorzi circumstante atenuante.
kalakkas întreabă: