anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e cea mai delicata metoda de epilare? Am pielea tare sensibila.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Epilarea definitiva cu laser. Si scapi pe veci. Dar ce te faci daca moda se schimba?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu crema depilatoare sau cu aparatul de ras, insa si cu astea te poti irita.Eu folosesc ceara calda sau depilatorul, te iriti, normal, dar trece in cateva ore.

| Nemesis_9263 a răspuns:

Cu siguranta ceara

| Leea1234 a răspuns:

Epilarea cu laser...nu este definitiva...este garantata 5 ani... dupa care parul poate reaparea!
incearca veet cu aloe vera...este pentru pielea sensibila, sau bic-ul (cele cu elastomer)si eu am pielea ...destul de sensibila, si nu am avut probleme...
iar dupa epilare...foloseste o crema hidratanta, si o lasi sa "intre"de tot in piele!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Epilarea cu ceară caldă, iar la final o cremă de hidratare cu aloe vera.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Epilarea cu laser sau cu crema depilatoaretongue

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Epilarea cu laser.
Dar poti incerca un epilator bun care se foloseste si sub apa si dupa epilare foloseste un balsam de dupa depilare/epilare.
[site oficial www.elmiplant.ro ].
Succes scumpa :-*.

| metal.dream a răspuns:

In 1 rand laserul dar dc nu vrei sa te iriti mai bine cu crema si eu tot asa imi fac numai ca firul creste repede

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! Salonul Marazul va invita la o sedinta de epilare definitiva cu laser de ultima generatie: progresiv definitiv, fara durere si fara iritatii(apare o roseata pentru ca se distruge radacina dar in 5-10min dispare si ramane pilea catifelata).
Pentru cele interesate de aceasta metoda ne puteti contacta la nr. de tel: 031/4256460. Merita sa incercati! Descopera placerea atingerii pielii perfecte!