anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e cea mai eficienta metoda de ati schimba culoarea parului? Eu o am castanie si vreau sa fie roscat. M am nuantat o data si chiar mi a placut culoarea, dar as vrea sa tina mai mult ca la cat de des ma spal pe cap un nuantator ma tine destul de putin. Nu stiu daca sa ma vopsesc sau nuthinking pentru ca in parul meu bag si asa placa in fiecare zi si o gramada de fixativ si de aia nu prea stiu. poate stiti niste tratamente naturale pentru par.happy

Răspuns Câştigător
| VanessaTPU a răspuns:

Nu te ferii de vopsea,poti cumpara vopsea fara amoniac,sau pe baza de plante,specifici cand o ieihappy.Sau pentru o nuantare naturala, infuzie din planta henna, ii va da reflexe de roscat dupa cateva utilizari.(ori acea vopsea organica Henna Color Paris):*

3 răspunsuri:
| OpenYourEyes a răspuns:

Foloseste ceaiul de musetel sau frunze de nuc.Iti va deschide culoarea. Uite

http://www.tpu.ro/......chiar-are/

Succes.

| vάĝàвøήτ a răspuns:

Da`tii cu **** pe par o sa ti`l faci Maro parul= ) ).

| emaligia a răspuns:

Parerea mea sa nu te vopsesti, o spun din experienta, parul natural are vigoarea lui, parca e viu, parul vopsit, nu! si in plus, roscatul iese f greu din par si o sa fii nevoita sa te vopsestila nesfarsit! roscatul nu-l acopera nici brunetul! poti sa incerci sa te limpezesti cu ceai de frunze de nuc, o sa aiba o tenta frumoasa. Succes!