| HubbaBubbaGirl a întrebat:

Care e cea mai rapida metoda de inlaturare a cosurilor, care stiti ca da rezultate?

9 răspunsuri:
| iuuliia a răspuns:

De două ori pe săptămână, respectiv seara, îţi poţi face comprese cu ceai verde. Ai nevoie doar de un dischetă de demachiant şi ceai verde.
Îţi recomand cu încredere acest remediu deoarece şi eu îl folosesc şi sunt foarte mulţumită.

| Against a răspuns:

Argila

| Against a răspuns:

Daca vrei ceva de la farmacie poti folosi Zineryt, e in jur de 30-40 de lei. Cosurile trec in decurs de 2 saptamani sau mai putin. Daca vrei ceva naturist poti incerca cu bai de aburi de ceai de musetel, sau miere de albine amestecata cu o lingurita de scortisoara, amestecate, aplici pe fata si stai asa cat rezisti. Mai poti folosi uturoi, il tai felii si dai pe fata, dar nu foarte mult pentru ca iti inroseste pielea. happy

| PinkPanter a răspuns:

Salut!
Eu am tenul gras si e foarte greu de ingrijit. Eu, cand vad ca au inceput sa apara cosuri ma spal pe fata ma curat cu sapun sau cu altceva(de ex. Garnier Clean Detox) si imi aplic crema minune: CREMA DE GALBENELE.
Insa eu am tenul gras asa ca o tin in jur de 1-2 ore. Apoi ma curat cu apa calduta.
Repet aceasta ''operatiune'' pana dispar de tot(3-4 zile)
O seara placuta!

| kx123 a răspuns:

Ai putea sa iti faci o infuzie cu ceai de musetel. Cumpara solutia Aknesol de la farmacie, costa 11 lei, mie mi-au trecut cosurile de la ea.

Răspuns utilizator avertizat
| ChemoshRDB a răspuns:

Sucul unei plante Aloe Vera, e excelenta. Sa te speli pe fata bine inaintede a o folosi, si sa folosesti un prosop pufos daca ai, ca sa nu faci iritatii

| Roobeertaa a răspuns:

Buna! Eu folosesc cloranfenicol de la farmacie, sunt pilule verde cu galben.inauntru au praf pe care il pui intr-un reipient micut si cu putina apa amesteci pana obtii un amestec omogen.lasi noaptea pe fata[atentie fara gura este amar]iar dimineata demachezi normal.in cateva zile-o saptamana deja sunt rezultatebig grin

| Tiby49 a răspuns:

Da-te cu sperma pe fata de 2 ori pe zi FARA NICI O CATERINCA INCEARCA! odata dimineata si odata seara?