| nonstop a întrebat:

Care e cel mai bun deodorant pe care l-ati folosit vreodata?

22 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Eu folosesc doar Rexona, nu-l pot compara si schimba cu nici un altul. E foarte eficient.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Atat eu cat si sotul meu folosim Lady Speed Stick solid si nu avem nici o problema, nici macar in cele mai calduroase zile.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Cel mai tare - din punctul meu de vedere - este si va ramane Adidas Team Force (barbatesc)... Si ce a mai avut efect (sa nu transpir) au fost roll-on-urile de la avon.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Dermatologul mi-a spus sa nu mai folosesc antiperspirant solid.Acesta acopera porii si nu lasa pielea sa respire calumea..in special vara cand e cald.Nu e deloc sanatos.

Eu folosesc Rexona for teen

cami
| cami a răspuns:

Rexona.love struck este cel mai bun! am incercat de curand si Nivea...iacs...nu-i bun de nimic.
dar, NB: deodorantele contin doar parfum, antiperspirantele-te protejeaza de transpiratie.

| Sara2 a răspuns:

Nivea fresh solid (stic) e suuuuuuperb singurul care protejeaza cu adevarat

| MisterKat a răspuns:

Eu am folosit pana acum Fa for men - solid si e destul de bun, Pierre Cardin e bunicel si are un parfum superb si cel mai bun pana acum e Nivea Silver Protect cu molecule de argint, are un parfum super fain, si e folositor, nu irita pielea si previne mirosul neplacut si lupta impotriva mirosurilor neplacute deoarece contine ioni de argint. Ioni de argint sunt "blanzi" cu pielea si nu o sa ai niciodata pielea iritata/rosie daca folosesti acest deodorant.
Sper ca ti-a fost de folos acest raspuns!
Pa pa.happy

| dulshe a răspuns:

Cele solide sunt cele mai bune, te dai o data pe zi nu ai treba deloc cu transpiratia, eu mereu cand folosesc liquid transpir si de o bucata de timp folosesc numai solide

| ioanaa a răspuns:

Rexona (sub toate formele)

| Ben. a răspuns:

Mum

| Alexandrinaa a răspuns:

Sa stii ca depinde de piele si piele. Eu folosesc DOVE original, isi pastreaza mirosul placut si nu transpir de dimineata pana seara. Iti spun sincer ca altele nu au fost bune de nimic - nici Rexona sau Nivea.
Depinde de piele. Incearca mai multe si vezi care ti se potriveste. happy

regis
| regis a răspuns:

Eu prefer antiperspirantele Rexona. Totusi un deorant solid cred ca este mult mai sanatos, pentru ca lasa glandele sudoripare sa isi faca treaba, anihiland doar microorganismele care produc mirosul neplacut. Din pacate transpiratia abundenta si temperatura foarte ridicata din birou (mai ales iarna) fac deodorantul ineficient in cazul meu.

| Cryss a răspuns:

Lady Speed Stick happy.
Inca il mai folosesctongue.

| alexam a răspuns:

Tip antiperspirant folosesc de la Avon acelasi produs de 10 ani: Active ( roll on ). Inainte avea un alt nume... acum e cu multe mirosuri...

| marria a răspuns:

Aolo exista? mie nu mi se pare niciunul bunbig grin

| crookedsight a răspuns:

Mennen Speed Stick Gel - din ăla verde, Avalanche cred că se cheamă. No smell şi nu lasă urme pe tricouri.

Baftă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun este LADY SPEED STIK

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lady speed stick

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice as folosi tot transpir ca dracu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nivea anti perspirant. fff bun.acum depinde si de piele.lady speak nu-i bun de nimic!

| draculaq a răspuns:

Mai bine folosesti antiperspirant (eventual solid). este mai bun happy

| tynauby a răspuns:

Cel mai bun este rexona