| Mylifeispink a întrebat:

Care e cel mai bun fond de ten de la avon? sau sunt mai bune de la oriflame?

12 răspunsuri:
| AndraNicoleta a răspuns:

Niciunul! Incearca Max Factor... daca vrei ceva de calitate.
Numai bine!

| Vichtory a răspuns:

Cel mai scump din revista)

| blueeyes31 a răspuns:

Daca vrei sa iti iei fond de ten, cel mai bun de la AVON e cel calmant sau cel cu SPF happy daca vrei fond de ten doar pentru a-ti proteja tenul de praful si impuritatile din timpul zilei poti sa folosesti si baza de machiaj MagiX

| Maria139 a răspuns:

Avon nu incerca- incearca giordani gold oriflame

| anastasia0606 a răspuns:

Sa stii ca fondul de ten Giordani de la oriflame este bun dar si cele de la avon sunt bune Ideal Shade este un fond de ten lichid. Mult succes in alegerea lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fondurile astea de ten sunt doar ca sa zici " M-am dat. ".
Nu au acoperire si nici rezistenta.
Eu iti recomand Astor Perfect Stay, Max Factor Xperience, L'oreal Mat Morphose. Nici unu din fondurile de ten date de mine nu au o textura foarte lichida dar au o acoperire foarte buna. Ultimul are o textura spumoasa si aduce a vata de zahar, culoarea este superba si face tenul foarte fin, mare grija cand alegi culoarea. Primul fond de ten se impaca foarte bine cu primer'ul de la Sephora si cred ca si al doilea la fel, acest primer ajuta fondul de ten sa se aplice mai bine, sa reziste si ajuta si machiajul. Toate fondurile de ten mentionate de mine au o acoperire foarte buna, la primele doua poti adauga si pudra Max Factor Creme Puff, costa 18 lei si are 21 g. Daca vrei sa vezi mai multe fonduri de ten ( inclusiv cele precizate de mine ) uita-te prin arhiva blogului, am scris mai multe pareri : http://didiglamour.blogspot.com/. Ps : Apare si pudra Max Factor.

Totusi daca ai un ten perfect ai putea folosi fondul de ten Giordani Gold de la Oriflame, care e ok din punctul meu de vedere daca vrei doar sa fi data cu ceva, nu e cine stie ce efect wow dar cu pudra Max Factor eu zic ca ar face un pact bun, pudra are o acoperire decenta.
O zi buna.

| MatzzaaaEteeNaa666 a răspuns:

Eu una folosesc fonduri de ten de la color trend...mi se par foarte bune si accesibile la pret...winking, acum tenul meu poate diferi de al tau.dar poti incerca.winking

| andypandy_2709 a răspuns (pentru MatzzaaaEteeNaa666):

Si cum sunt fondurile de ten de la color trend? ca vreau sa imi cumpar si eu si as vrea o parere.

| MatzzaaaEteeNaa666 a răspuns (pentru andypandy_2709):

Eu una le adorr! Parerea mea este ca se potrivesc pe orice tip de ten si sunt si accesibile la pret.Adica, prefer sa imi iau de la color trend decat sa dau 80 lei pe un fond de ten de nu stiu unde, si sa nu fie bun.:*

| andypandy_2709 a răspuns (pentru MatzzaaaEteeNaa666):

Si corectoarele sunt la fel? happy

| MatzzaaaEteeNaa666 a răspuns (pentru andypandy_2709):

Pentru mine da.thinking ..acum parerile se impart.:*.Nu sti pana nu incerci!happy

| Alexandra_Ale_Alecsandra_1992 a răspuns:

Eu folosesc de la oriflame giordani gold.de la avon nu folosesc dar cred ca si de la avon sunt bune.

Întrebări similare