Ai nevoie de doua produse: o crema anti cearcane pentru zona ochilor si un corector anti cearcane. primul produs va trata cauza iar al doilea va estompa culoarea neplacuta. In timp si cu folosire consecventa a cremei in jurul ochilor ( dimineata si seara dupa de machiere si inainte de hidratare) vei reusi sa rezolvi problema cearcanelor. Eu folosesc si iti si recomand o crema regeneratoare pentru ochi de la Beautycycle si costa 60 de lei, iar corectorul tot aceeasi marca, are o formula rezistentă în timp asigură acoperire completă, ascunde acneea, zonele decolorate şi cearcănele fără a astupa porii şi fără a evidenţia ridurile. ( este un produs american, are si garantie pe satisfactie, adica nu esti multumit il poti returna si primesti banii inapoi) si costa 41 de lei.
In privintza fondului d ten iti recomand Maybelline Affinitone, Maybelline Dream Satin sau Vichy Norma Teint Anti Imperfectiuni sunt foarte bune pentru orice problema
Fondul de ten de la clinical este cel mai bun iar pentru cearcane trebuie sa mananci cat mai multe banane si poate sa mergi la un dr.pentru ca cearcanele au legatura cu organele.SUCCES
Fondul de ten il alegi in functie de tenul tau. cele compacte, crema acopera mai bine imperfectiunile spre deosebire de cele lichide. dar daca nu ai probleme asa mari cu tenul iti sugerez sa iei unul lichid pentru ca nu incarca asa de mult tenul si iti lasa tenul foarte mat...acum depinde de tine.
In legatura ce cearcanele am acceasi problema probabil mai grava...vezi tu exista acele cearcane "permanente" pe care le ai indiferent de cat ai dormi, cata apa ai bea, sau cati cartofi ti-ai pune pe ochi.
ai putea sa faci un control pentru ca cearcanele pot marca si o afectiune la rinichi sau prin alte parti...
dar pentru acoperire este foarte folositor ceea ce spune corinatone.
Ai grija de tine!
Cele de la avon scumpe si nu neaparat dela avon in general cele scumpe pentru cearcane somn si ceaiuri, comprese cu apa calda cand te culci, castraveti, multe altele,,, dar de preferabil somnul
Fondul de ten il alegi dupa tipul pielii.eu tenul mai uscat si abia am gasit unul potrivit.acum folosesc unul de la suhada si ma inteleg foarte bine cu el.sora mea are tenul mai gras si acneic si foloseste maybelline.pentru cearcane nu am gasit nici pentru mine remedii, si le am si eu foarte pronuntate.
Mai si dormi din an in paste, si norocul tau ca vine acum Pastele, vei avea sansa sa dormi!
Cat despre problema ta, incearca sa freci fata cu legume moi cu zeama, lasi asa 5-10 minute dupa care speli bine cu sapun, se va inviora pielea, fa asa cateva zile la rand. Daca nu-ti trece mai rau oricum nu-ti face!
ilovebillkaulitz :* ex adryanna întreabă:
kalakkas întreabă: