Ok, hai ca îți zic ce m-a ajutat pe mine.
1. Folosește masca și șampon din aceeași gamă, nu pune masca la rădăcină ci doar pe lungime
2. Ulei la vârfuri ( îl încălzești in palme și apoi treci mâna prin par, dor pe lungime)
3. Accesorii ( elastice, fața de pernă din satin, pieptene de lemn și la trei zile îl speli)
4. Nu îl strânge tare când îl prinzi, nu te juca mult cu mâna prin el.
5. Tai vârfurile la 2 trei luni.
6. Te limpezește cu apa temperata nu prea fierbinte sau prea rece.
7. Masaj capilar când te speli este tutorial pe YouTube. Poți sa îți iei accesoriu sau cu mâna.
Sper sa te ajute … te pup.
Daca ai parul rar, sau goluri. Nu ai ce face, daca e genetic, poti da cu 'nspre mii de chestii.Eu am parul rar in fata,e genetic, nu imi bat capu, imi las parul sa creasca singur; p, fara a fi alte probleme. capu sus!, daca il dai cu gel, cu placa, foloseste o masca de protectie contra placi, sa nu ti-l arda, daca e putin lung ai grija la varfuri sa nu fie despicat.
Sate îngrijești sa fi mereu curată și ordonată și un stil de viața sănătos
1 Să nu îți aplici pe păr substanțe nocive din punct de vedere chimic! (vopsele a căror nuanță persistă foarte mult timp, șamponuri care conțin substanțe componente neprietenoase cu scalpul tău, etc )
2 Folosește măști cu elemente nutritive! (uleiuri esențiale sau altele)
3 Nu ți-l prinde în fiecare zi prea strâns! Altfel s-ar putea să îți jupoi multe fire de păr cu elasticul.