Uite aici cite parfumuri absolut superbe atit pentru fete cit si pentru baieti:
Fete-1. Burberry / Burberry Brit-Olfactiv sunt fresh si indraznet, indulcit de notele senzuale ale bujorului alb si migdalelor dulci. Poarta-ma...
2.Lanvin / Jeanne Lanvin -Jeanne Lanvin by Lanvin este un parfum floral cu fructe.
3. Davidoff / Adventure Amazonia-Davidoff Adventure Amazonia este un parfum din familia Fougere ce are un bogat amestec de ingrediente Bergamot, Ghiocei, Levantica intr-o combitatie unica. Dezvaluie spiritul...
4.KENZO- FLOWER-Olfactiv sunt un amestec senzual, floral, am ca laitmotiv macul, violete de Parma si trandafir bulgaresc.
5.BVLGARI OMNIA AMETHYSTE-Olfactiv sunt un parfum construit in jurul irisului.
Baieti-1.Givenchy / Very Irresistible-Predestinat barbatului ce detine carisma, o personalitate puternica si o aura seducatoare, Very Irresistible For Men detine o aroma eleganta, telurica, senzuala.
2. BURBERRY LONDON MEN -Olfactiv sunt caracterizat de o combinatie neasteptata, de arome tari si picante, care dau o nota de distinctie. Poarta-ma oricand vrei sa dai dovada de bun gust.
3.CALVIN KLEIN CK BE-cK Be, varianta masculina prezinta o aroma unica de mosc. Pur si energizant isi extrage esenta fara a devieni covarsitor. Acest parfum duce la introspectie si la cautarea sinelui in aceasta lume eterna si misterioasa. Promoveaza riscul, imprevizibilul. Ne invata sa inchidem ochii, sa fim lipsiti de prejudecati, sa visam.
4. DUNHILL PURSUITE -Olfactiv sunt un parfum intens, datorita notelor orientale.
5. DAVIDOFF DEEP-Olfactiv un amalgam intre prospetimea specifica lui Cool Water si un spirit modern si elegant.
La baieti nu stiu, nu ma pricep.
La fete imi place foarte mult de la Avon: Far away si Little black dress .
cel mai bun nu stiu.eu il prefer pe cel de la avon PUR BLANCA sau PERCIVE iAR pentru baieti la fel de la avon BLACK SUDE sau PERCIVE PENTRU EL acum depinde si de gusturile fiecaruia
Pentru domnisoare mai tinere sfatuiesc J`adore de la Christian Dior.Eu il ador la nebunie.Deci nu este dulce si nici tare si ajunge doar 1 sau 2 picaturi si tine foarte mult, mai mult deo zi.
cit despre parfumurile de la avon, imi plac mirosurile(little black dress, perceive) dar tin foarte foarte putin . peste 2 ore nici nu mai simti mirosul
alt parfum super este Flora by Gucci.
Fete: Incadesence-il poti comanda de la AVON
Eden
Allure Chanel
Armani code-Am si eu si e super
The one(Dolce gabbana)
Pacific paradise
(pe astea le-am avut eu si am fost super incantata)
Acum de baieti:
Giorgio Armani code
La barbati nu prea stiu mai de calitate, decat asta ca a avut unchiul meu.
Kiss! Funda?
Pentru fete: davidoff cool water, rare pearls, little black dress, pur blanca, summer white, c-thru pearl garden
de baieti: full speed, axe si playboy
funda?