| Denisucka a întrebat:

Care e cel mai bun parfum dulce (pentru dame)? fundita

Răspuns Câştigător
| Lette a răspuns:

Comme une evidence l'eau:X Il ador, mi se potrivese de minune.Delicata si lejera, asemeni unui voal, apa de toaleta Comme une Evidence va invaluie cu momente de plenitudine. Notele sale citrice ofera instantaneu parfumului o prospetime acidulata si luminoasa.
Tonalitatile delicate ale iasomiei ofera notelor de mijloc o senzatie de seninatate, asemeni unei adieri florale, pline de prospetime. Accentele lemnoase de patchouli ofera o nota subtila, ce aminteste delicat de amprenta feminina a parfumului Comme une Evidence. O apa de toaleta delicata, ideala pentru zilele frumoase.

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cel care răspunde foarte bine la ph-ul pielii tale.
Folosește apa de parfum cu flori de tei.
Pa, pa.

| adorciocolata a răspuns:

Nina L'Elixir sau Escada Taj Sunset (e de vara). Nu folosesc aceste parfumuri, dar mi se par cele mai bune din categoria parfumurilor dulci. Poti vedea mai multe parfumuri si comanda pe www.aoro.ro sau pe www.laparfum.ro. Sper ca te-am ajutat!

| Alysée a răspuns:

Far Away, e cel mai bun de la avon.ascultama pe mine e mult mai fain ca incandescensse.

| dianamariana2001 a răspuns:

Buna.
Cele mai bune sunt impulse si incandecensse!

| DoamnaGărgă a răspuns:

Incandecensse!=p~

| Frumusica69 a răspuns:

Buna! Nu sunt eu cu parfumurile dulci dar iti pot recomanda parfumul pe care il folosesc eu, si anume Mon Paris de la Yves Saint Laurent. L-am achizitionat de aici: https://kupoane.ro/store/notino/ la un super pret. Am prins reducere dar am primit si un cod transport gratuit notino.

| Mihaiadamache a răspuns:

Boucheron Pour Femme. Vezi ca e scump!

| DemiLove20 a răspuns:

Playboy, She, B.U., etc etc...Astea sunt si misto si destul de ieftine!winking( Funda?!big grin )

Întrebări similare