Cele mai bune sampoane sunt cele de la farmacii. Te duci si ii spui sa iti dea un sampon anti matreata si o sa scapi de matreata de la prima utilizare. Funda!
Buna!poti folosi nizan sau nizoral intr-adevar sunt mai scumpe dar sunt foarte bune le-am incercat.
Nizoral! este destul de scump, dar si efectele sunt bune! daca il incerci, nu o sa regreti! multa sanatate
Buna, iti recomand samponul acesta de la CHI: https://www.beautyoneshop.ro/......-1797.html
Head & Shoulders cu lamaie
Stiu ce inseamna sa ai matreata si dupa acest sampon, nu mai am deloc, poate foarte putina daca stau mai mult nespalata pe cap.
Eu folosesc head and sholders applefresh si este foarte foarte bun aveam multamatreata inainte dar acum numai am un fir.bafta
Salut. Daca vrei sa iei cel mai bun sampon antimatreata ia nizoral. Il gasesti la farmacie. Este cam scump : 50 de lei dar dupa vreo 2 spalari adio matreata. Eu mi-am luat head and shoulders si clear dar nimic. Funda please. PS: Vezi ca e cam putin sampon intr-o cutiuta de nizoral.
Nu folosi Wash&Go, Pantene sau Head&Shoulders. Sunt cele mai proaste. Foloseste NIZORAL. E cel mai bun! Si are rezultate foarte bune.
Samponul nizoral, se gaseste la farmacie dar este putin mai scump. Daca nu syoss ani matreata
Eu am foosit nizoral se cumpara din farmacii. se foloseste o data pe saptamana, e un fel de tratament al scalpului
Eu ma spal cu Crema men antidandruff, este adus din israel si pot spune ca e un sampon de exceptie si nu ii fac reclama dar e chiar bun.mentionez ca prietena mea a avut la randul ei probleme cu matreata si coji pe scalp si a scapat cu acelasi sampon.este un flacon mic si negru, are 250ml si costa undeva la 13-14 ron.