Pai depinde in primul rand de felul cum esti imbrakta
dar poti incerk un roz, violet de la cel mai deschis pana la cel mai inchis, negru
fiind o petrecere iti trebuie un machiaj de seara mai pronuntat, care sa iasa in evidenta si care sa te puna in valoare.
1. Aplica un strat subtire de sclipici alb sau incolor pe tot ochiul.
2. Foloseste un pic de fard gri sau maro usor sclipicios aplicandu-l incepand cu linia genei de sus pana la pliul ochiului astfel ca atunci cand acesta se deschide sa se poata vedea o usoara umbra de maro sau de gri.
3. Acum lucreaza dinspre interiorul ochiului spre exterior si da-ti cu putin fard mat pe partea de jos a ochiului.
4. In continuare foloseste un creion negru si trage o linie pe deasupra liniei genei de sus care trebuie sa devina mai groasa in partea de sus a coltului exterior.
5. Acum trebuie sa aplici un pic de fard alb imediat sub spranceana si in coltul interior al ochiului.
6. Traseaza o linie usoara sub partea de jos a ochiului, miscand periuta dinspre exterior inspre interior astfel ca intensitatea culorii sa scada pe masura ce te apropii de mijloc. Foloseste acum si mascara pentru gene si esti gata.
asta sper ca. ti va fi de folos...am gasit pe un site si m.am gandit k merge
bafta si petrecere frumoasa
Orice blonda ar trebui sa combine cu stil si gratie roz (hihi, desigur ca roz), violet, lila, bordo, auriu si tonuri de maro blande, pe langa verde, albastru, turcoaz. Iti poti accentua ochii cu un tus sau creion negru. Iar ca mascara poti folosi cele negre sau albastre.
Foloseste blush doar daca simti ca ai nevoie si alege o culoare naturala, deschisa si apropiata de tenul tau. Daca esti foarte alba, nu te arunca repede pe blushuri inchise la culoare sau prea rosii
Buzele ar trebui sa fie puse in evidenta cu un glos, cu textura moale si usor stralucitor, dar care sa nu arate a ceara topita pe buze. Culori deschise, usor translucide, multe tonuri de roz, dar culori naturale. Si rosu aprins poate fi folosit, dar mai mult seara cu un machiaj foarte dramatic si accentuat.
Nu alege culori prea aprinse, dar nici prea stinse deoarece o sa pari stearsa. Este bine sa combine culorile in functie de complementaritatea lor si pentru efect poti sa iti faci codite sau umbre cu un fard intr-o culoare mai inchisa. Trebuie doar sa ai grija si sa nu exagerezi.
As folosi un machiaj discret in nuanta hainelor si as accentua genele cu un rimel de volul, iar buzele date cu un gloss (in nuanta buzelor)
Eu am gasit niste siteuri unde iti pot fi de folos
http://kemell.k5.ro/......a-parului/
http://frumusete.ele.ro/Machiajul-ochilor-caprui_--a1683.html
http://www.petocuri.ro/......eusit.html
sper sati fi fost de ajutor
La ochii caprui e foarte frumos un machiaj cu creion si fard verde ( pal ), o nuanta mai deschisa, sau ca cea a oului de rata. Eu tot asa arat si imi place cum imi vine, si un ruj de culoare naturala ( ceva foarte cald intre maron si portocaliu ) nu strident sau aprinsa nuanta!
Cred ca ar trebui sa foloseasca rimel si putin fard inchis la baza iar spre spranceana cu fard din ce in ce ma deschis, putin blush fiindca tenul este deschid si iasa repede in evidenta, un fond de ten de culoare apropiata de culoarea pielii si un ruj sau un gloss roz inchis sau deschis.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: