Ala care e îmbrăcat in aur și briliante. Cel mai scump nu înseamnă cel mai bun, sunt foarte multe aspecte luate in calcul,
Daca vrei sa te convingi, du-te pe 5th ave. in New York sau Rodeo Drive in Los Angeles si ai sa te convingi. Este un window shopping doar pentru cei cu foarte multi bani. Eu am fost in vizita in America si pe acestea doua de mai sus le-am clasat printre cele mai scumpe locuri din Statele Unite. O sticluta de parfum de 75ml am vazut la 2600 dolari. Cica numar unic de parfumuri, nu stiu cati oameni bogati din lume se bucura de el.
Draga, trebuie sa te mai cizelez putin
Nu am marunt. Canta te rog frumos la alta masa.
Cumpara o personalitate! Si taci!
Ti-am zis ca nu am marunt pentru tine. Nu dau la saraci. Sunt zgarcit. Fugi la munca si castiga-ti banii.
Dragul de tine, lasa saracii ca mine să muncească! Dar tu, mergi, si pune capul pe perna ta roz cu unicorni si dormi!
Hai mergi şi dormi, mâine la scoală! Şi gata
Vorbesti ca sa te afli in treaba. Am aproape 27 de ani am afacere ce tu in toata viata ta de "femeie" emancipata nu ai fost in stare sa faci. Doar sa comentezi pe internet stii. Daca te pun la cratita cred ca mori cu aragazul in fata. Daca iti arat cardul VISA probabil esti cea mai utila la cheltuit bani nemunciti.
RAY întreabă: