| Bernoullie a întrebat:

Care e diferenta daca ma vopsesc acasa sau ma duc la salon?

Răspuns Câştigător
| DiamondShine a răspuns:

Hmmmm...in primul rand i-ti zic ca si saloanele difera foarte mult intre ele,astfel ca te poti vopsii la un salon si sa te trezesti cu o culoare de tot rasul in cap,pretul fiind foarte mare(se intampla la multe saloane mari din capitala,dar din alte orase nu mai zic). Este foarte greu sa gasesti un salon profesionist(ca sa-l gasesti trebuie mai intai sa incerci la mai multe,ceea ce inseamna risc si risipa de bani).Eu una am fost vopsita si acasa,si la salon, diferenta de culoare rezultata nefiind prea mare, dar am simtit la pret.Asa,in al doilea rand vopseaua din saloane se gaseste si in magazine sa stii(Revlon,Londa Proffessionall,Bess,Evolution,L`Oreall si multe altele,daca treci prin Pitesti,du-te in centru la magazinul Fortuna,au un raion numai cu astfel de vopseluri profesionale)
Ceea ce se zice ca asta cumparata din comert arde mai mult este total GRESIT! ~De ce?~Pentru ca stiu o coafeza care ma mai facea din cand in cand cu vopsea din comert,si avea ea la salon o masca hranitoare pentru par,pe care mi-o aplica imediat dupa vopsire si mi-l lasa superb,ca si cum nu l-as fi vopsit niciodata.
Deci,alege-ti o vopsea buna+o masca de la kalloss cu placenta,pune pe cineva care se pricepe sa te vopseasca(mama, sora, prietena)si cu 30 de lei ai iesit mai bine ca la salon si ai si satisfactia ca n-ai dat banii degeaba si te-ai trezit cu parul nu stiu ce nuante la salon.
Eu din cls a 8-a am inceput sa ma vopsesc singura, si deja m-am obisnuit.
Success!

3 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Diferentele constau in :
-daca te vopsesti acasa economisesti o suma de bani pe care o poti folosi in alte scopuri;
-daca mergi la salon cu siguranta iti vor aplica tehnici profesioniste de vopsire.

| AllinaDaniella a răspuns:

Buna. Pai. Daca iti doresti o culoare mai speciala, posibil ca acasa sa nu iti iasa. La salon vei scoate o suma mai mare din buzunar decat daca te-ai vopsi acasa.

| KellyGreen a răspuns:

Pai daca te vopsesti acasa e riscul sa nu iti iasa culoarea pe care ti'ai dorit'o. La salon in schimb iti va iesi o culoare frumoasa deoarece acolo te vopsesc specilisti. Insa e important sa gasesti si un salon bun pentru. ca din pacata la ora actuala sunt foarte multe saloane cu preturi enorme si o calitate de tot rasul, poate ai noroc si gasesti un salon bunt, pentru. ca vei fi sigur multumita de rezultat.