Crema coloranta este buna pentru fetele care nu au pete post-acneice sau cosuri mari. E buna pentru fetele care au cateva cosulete foarte mici.
Fondul de ten este bun pentru toate tipurile de ten si pentru toate tipurile de imperfectiuni.
Recomandari : fond de ten de la Vichy si crema coloranta de la Bioderma.
Diferenta este ca crema coloranta este combinatia dintre 2 produse - crema de fata+fond de ten. Fondul de ten e fond de ten Eu cred ca merita sa ai si crema de fata (obligatorie de fapt) si sa ai si un fond de ten. Atunci cind nu ai pete pe fata, roseata sau pur si simplu in weekend/vacanta, poti combina singura cele 2 produse: pui putina crema pe mina, apoi putin fond de ten si le amesteci pe ambele cu degetul, dupa care aplici acest amestec pe fata. Atunci vrei sa acoperi mai bine fata, pentru ocazii speciale, etc, folosesti intii crema de fata, astepti putin sa se imbibe (1-2 min), dupa care aplici si un strat (subtire) de fond de ten. Cele lichide sunt foarte reusite, le poti aplica si cu degetele. Sigur, daca nu ai nici o problema in a cumpara si o crema coloranta aparte, n-ai decit sa o faci. Doar ca optiunile de marci sunt destul de limitate, intreaba prin farmacii sau magazine daca au si ce au.
Sper ca ti-a fost util, bafta!
Iti pot oferi o lista de produse cosmetice la un raport excelent calitate-pret. chipitaro2004@yaho.com
Crema coloranta pentru fata... Doamne ca prost au mai tradus denumirea produsului! Se numeste "tinted moisturizer". Si este in esenta o crema hidratanta amestecata cu foarte putin fond de ten. Are acoperire minima, si e buna daca ai un ten fara imperfectiuni si vrei doar sa il uniformizezi (de exemplu daca ai zone de roseata in jurul nasului). Nu pot sa iti recomand vreuna pentru ca eu am mici pete si cosulete si folosesc fond de ten ca sa le acopar
Fondul de ten este si el de mai multe feluri si are mai multe grade de acoperire. Daca ai tenul curat nu este nevoie sa il incarci cu un fond de ten cu acoperire mare, pentru ca astea tind sa fie mai "grele". Un fond de ten usor cu acoperie medie spre mare este Vichy Aera Teint. Eu il folosesc de 2-3 luni, cu mult inainte sa inceapa sa ii faca reclama si imi place foarte mult.
TheOriginalUser:) întreabă:
Georgian1992 întreabă: