| Mangustă a întrebat:

Care e faza cu greutatea mai mica cu 110 decat inaltimea (in cm.)? Mi se pare ca-i prea putin...
Care e proportia voastra "perfecta"?

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Din înalțime scazi 10. La 180 trebuie să fie 70 de kilograme.
Pa, pa.

| Mangustă explică (pentru Legiuitoarea):

Raspunzi doar de dragul de a tasta?
P.S.: 180-10=170 smug

| JustMusic a răspuns (pentru Mangustă):

Nu s-a exprimat bine.Se scade 10 din ceea ce e dupa virgula. Daca ai 1, 80, din 80 scazi 10 si rezulta 70.

Răspuns utilizator avertizat
| positivity a răspuns:

Proporția perfectă nu există.
Dacă stai mai mult să te gândești, fiecare om arată bine.
În plus, faza de care spui tu ar fi ca din înălțime (partea de după virgulă) să scazi 10.
De exemplu: (1,) 50 - 10 = 40
Şi așa ar rezulta kilogramele pe care ar trebui să le ai.
Însă, există şi oameni care îşi doresc să fie foarte slabi. Deci pentru ei, ar fi mai mult înălțimea (partea de după virgulă) minus 20.

| IloveME a răspuns:

Fete: 1,80 scazi 10 de dupa virgula = 70 kg
Baieti: 1, 80 = 80 km
Poate difera cateva kg, fiecare dupa gusturile lui!

| dianalalala a răspuns:

Parerea mea e ca o persoana de 180 la 70 de kg e grasa ..chiar si la 60 e mult ..eu am 180 si 58 de kg si tot nu sunt cum vreau eu. as vrea cam 55thinking deci cu 25 mai putin cred ..parerea mea big grin

| IloveME a răspuns (pentru dianalalala):

Da tu ce vrei sa fi doar piele si os?
Am 1.70 si la 55 de kg is foarte slaba!

| iiGeorgii a răspuns:

Medicii zic ca e de ajuns sa scazi 10 din cm. Adica daca ai 1.60 ar trebui sa ai 50 de kg. Eu cred ca 10 e prea putin, pentru ca eu am 1, 80 si 56 de kg si parca as vrea sa mai slabesc 1-2 kg.

| JustAKiss a răspuns:

Eu stiam ca nr de kg ar trebui sa fie cat nr de cm peste m. Spre exemplu, daca ai 1.70 inaltime, ar trebui sa ai 70 de kg.

| Butnaru_Doinita_1995 a răspuns:

1cm=0,298kg
deja calculezi dupa inaltimea ta si ce iti iese aia e greutatea perfecta pentru tine.
P.S. poate varia cu +,-, 2-3 kg.

Întrebări similare