Buna!
Hai sa iti explic in mare cum sta treaba din interior(faceam unghiile unor fete care lucrau acolo si mi-ai zis mai mult sau mai putin cum merge toata organizatia asta de mincinosi)
Te abordeaza pe strada, nu? Bun; iti insira un milion de motive pentru care ar trebui neaparat sa faci un "contract"cu ei, in fine, ajung sa te convinga, iti iau banii si apoi asteapta nene sa te sune ca nu te mi suna nimeni!
De ce?
Pai...simplu! pentru bani!
E totul de fatada si culmea e si "legal".Ei obtin un contract cu o marca de tabac spre exemplu care are nevoie de un model si atunci in cazul in care sunt luati la intrebari au dovada ca muncesc pe bune si chiar cauta modele, dar ceea ce omit ei sa spuna e ca din 10-20 de mii de persoane ei aleg doar una singura la 3 luni!
Daca ii intrebi pentru ce trebuie sa platesti iti spun ca pentru poze si cheluiala cu BOOK-ul(catalogul tau personal cu poze), dar care nu o sa le ai niciodata pentru ca mereu iti vor cere din ce in ce mai multi bani si o sa ajungi la punctul in care nu o sa mai potti plati si atunci o sa iti spuna-ne pare rau dar nu mai putem lucra impreuna etc.dar de fapt nu ati lucrat eloc impreuna! te-au lucrat ei pe tine! sa nu aveti incredere! totul e o mare farsa care va ma si costa o gramada de bani!
Romania a devenit demult rromania, tara tepelor. Am patit-o si eu si alte cateva mii sau zeci de mii de persoane cu o firma de "plasare a fortei de munca", si nimeni nu le poate face nimic, ca au spatele acoperit.
Daca era dupa povestile lor siropoase cu care m-au ametit, acum trebuia sa fiu deja la lucru in Germania.
Rusinea mea, ca m-am lasat pacalit.
Chiar credeti ca agentiile de modeling serioase cauta modele pe strada si iau si bani? hai sa fim seriosi.astea se fac cu contracte serioasa. uitati-va putin la next top model.cat de greu este sa ajungi chiar si acolo (poate nu e exact aceeasi treaba care o cauti dar e un exemplu bun).nu te alege asa dupa ochi
Cred ca e vrajeala cu chestiile astea. mai ales aia care te abordeaza pe strada, eu zic sa nu ai incredere in ei. cine stie ce sume fabuloase o sa iti ceara
E o pacaleala. o prietena de-a mea tot asa a patit si a platit taxa crezand ca va avea parte de o sedinta foto profesionala si pe urma nu au mai chemat-o cei de acolo si a ramas si fara bani si fara sedinta.
M-a abordat pe strada si mi-a dat un pliant si taxa de inscriere e de 60 de lei dar am zis ca n-am si au zis macar sa platesc jumatate din taxa
Eu am platit 50 de lei si mi-au spus ca nu mai trebuie nici un ban, si dupa m-au chemat si mi-au mai 700 de lei
Sunt firme fantoma, te abordeaza pe strada iti promit ca o sa te bage in nu stiu ce reviste sau reclame pentru nu stiu ce produse, iti cere taxa de inscriere dupa inca nu stiu ce taxa de nu stiu cati bani 1 milion nu stiu cat, iti face nu stiu cate poze iar dupa dispar ca prin minune cu tot cu bani vostri! La fel a patit si sora mea
kalakkas întreabă: