Eu nu cred ca exista inaltime perfecta. ne e bine nici sa fii prea inalta sau scunda.important e sa te simti tu bine de ex eu am 1. 70 si sunt f. multumita, eu o consider o inaltime perfecta. am o prietena de 1. 50 si nu o deranjeaza. pentru unii inaltimea perfecta e undeva intre 1. 50-1, 75 ma rog
Pai in primul rand mary depinde de varsta de la 10 ani trebuie sa aiba in felul acesta:10 ani 1. 45, 11 ani 1. 50, 12ani 1. 52, 13ani 1. 53, 14ani 1. 55, 15 ani 1, 56, 16ani 1. 58, 17 ani si ultima 1.60.Si sa stii ca la baieti este posibil sa fie pana in 2. 05. si credem am multa experienta.Bye
Nu cred ca exista inaltimea de preferat. frumusetea se afla in ochi privitorului
Daca vrei sa fi model. 1, 75. daca vrei sa fi o fata normala. destul de draguta. 1. 65 ar fi perfect.
In orice caz trebuie sa fii mandra de inltimea ta numai fetele peste 1. 70 si ceva sunt in adevaratul sens al cuvantului modele so... daca esti inalta bv tie:*
Nu exista o intaltime perfecta. De fapt, este important sa fie in proportie cu greutatea.
Dupa parerea mea, ar trebui sa aiba intre1, 65 si 1, 80.eu am in jur de 1, 66, insa sper sa mai cresc. u cat ai?
Eu zic ca undeva la 1, 70. Dar acum depinde si de partenerul care te insoteste .
Eu unul o pun în raport cu aia a bărbatului. Având 2 metri prefer o fată care are măcar 1. 75 dar nici cele foarte înalte nu mă atrag, la 1. 80 aşa poate să se oprească. Deci media mea ideală pentru o femeie e reprezentată de ăştia 5 cm. Dacă fac abstracţie de la preferinţele mele şi judec mai obiectiv aş zice că înălţimea ideală e peste 1. 65; poate o fi de la înălţime dar tare ciudaţi mi se par oamenii sub înălţimea aia.
Pai depinde... in general 1m si 65-75cm... depinde si cat de slaba sau grasa esti
Pai depinde si de persoana .Pai eu am 14 ani si am 1. 61 si nu sunt multumita, vreau sa fiu mai inalta macar 1. 68.
Intre 1. 60 si 1. 70. Dar nu conteaza inaltimea. Fata trebuie sa fie frumoasa si cu forme, si mai bine mai mica si cu forme decat inalta si slabaaa.
In opinia mea o inaltime perfecta e de 1, 70 la fete. Nu imi plac fetele foarte inalte.
Decebal întreabă:
anonim_4396 întreabă: