| stefanyparis a întrebat:

Care este cea mai buna crema pe care ati incercat-o?
ma refer la o crema care va ofera un rezultat ca si cum ati fi folosit fond de ten.
funda **

Răspuns Câştigător
| A2895 a răspuns:

O acoperire la fel de buna ca un fond de ten nu prea poti cere de la o crema, dar daca nu ai prea multe imperfectiuni pe ten, o crema bb s-ar putea sa te multumeasca. Sunt mai multe branduri care fac aceasta crema, cred ca cea de la garnier e printe cele mai acceisibile (ca pret), se indinde usor, si arata bine pentru mai multe ore. Eu am incercat-o si sunt destul de multumita.

3 răspunsuri:
| faramatania a răspuns:

BB Creme - Too Faced - Beauty Balm.Sunt adepta unui machiaj perfect, uneori, sau de cele mai multe ori, şi de aceea optez pentru această cremă, pentru că obţin un finisaj proaspăt.Pe tenul meu merge perfect, îmi place efectul natural şi străcucitor. Love it.

| vanessa001 a răspuns:

Crema BB, este cea mai buna pentru ori ce tip de ten si se da dimineata si seara dupa demechere. Are multe vitamine si hidrateaza in profunzime tenul si ajuta la remedierea imperfectiunilor faciale, te poti da cu ea inainte de a aplica fondul de ten pentru un ten mai luminos si fresh. :*

| oxxy05 a răspuns:

Eu folosesc crema solution de la Avon. Sunt mai multe feluri de crema, parca sunt 3 sau 4 dar ti le alegi dupa tipul tau de ten. Sunt foarte bune si da tenului un aspect foarte natural dupa cateva aplicari.