Decat sa folosesti tot felul de chimicale, mai bine fa-ti de 2 ori pe saptamana cate o masca cu argila. Argila cosmetica gasesti la plafar, faci baie de abur dupa o demachiere a tenului si apoi aplici masca. Nu uita seara si dimineata sa cureti fata cu un demachiant bland, dupa care clatesti cu apa calduta.
Degeaba te dai cu crema, o sa-ti treaca o perioada, iar pe urma o sa-ti iasa din nou. Ai grija cu alimentatia, din cauza asta iti iasa cosuri, dar si din cauza stresului. Rezolva problema de la radacina, nu de la varf, daca ma intelegi...
Zineryt. Nu e cremă, e soluţie. Dar e foarte eficientă, garantez.
Întreabă la farmacie despre modul de utilizare.
Am destule prietene care au folosit zineryt si degeaba. dupa parerea mea cremele nu sunt atat de bune pentru ten pentru ca il "ingrasa" mai rau.recoman argila, mixtura(usuca cosurile) si sapunurile.
Nu stiu nici eu, dar iti recomand sa intrebi la farmacie sau la un magazin de produce dinacestea.Eu am intrebat si am rezolvat, dar depinde si ce ten ai.Iritabil etc.
Nu numai cu creme putem rezolva problema cosurilor.;-)
1 pas este exfolierea
2 pas gelul de curatare
3 pas crema sau lotiunea de zi...
Eu ti-as recomanda setul clearskin Professional de la AVON, dar depinde citi ani ai. :-)
Brevoxyl
Eu sunt multumita de aceasta crema, mi-a fost recomandata de un dermatolog impreuna cu niste pastilute Unidox Solutab 100mg iar rezulatatul a fost incredibil . I-am recomandato si unei prietene, a fost multumita dar pilea ei nu s-a vindecat in totalitate pentru ca are acnee si foloseste foarte mult make-up , dar a ajutat-o sa i le mai usuce Cu siguranta ai nevoie si de un consult dermatologic.
Cel mai bine ar fi sa mergi la dermatolog el e in stare sa iti recomande o crema potrivita pentru tenul tau.
Joc metin de 6 ani sunt profesiontist am intalnit multe persoane care inca tin la ele si nu le uit am intalnit si oamaeni de **** si oameni de treaba. asa deci ala de ti-a zis ca te iubeste a zis la baza al doare in 14 de tine am mai intalnit persoane cu probleme din astea ori cum nu tr sa sufei pentru un **** de copil chiar nu trebuia app de unde esti? ce metin joci ro? ce lvl ce server
Daca esti adolescenta e normal sa-ti apara cosuri dar am auzit ca bitter-ul suedez (picaturile sudeze)sunt bune
DaciaRomania întreabă: