| forthewicked a întrebat:

Care este cea mai bună mască pentru creșterea părului?

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Parul creste in jur de 1 mm pe zi, nu poti sa ii schimbi ritmul de crestere, poti doar sa il smulezi cu o masca de par facuta acasa.
Masca pe care o folosesc e de regenerale.Acestea sunt incredintele pe care le folosesc in masca :un galbenus de ou, un pic de miere de albine, ulei de ricin ( cam o lingura), ulei de masline ( tot o lingura), catvea picaturi de vitamina a. Uleiul de masline si cel de ricin trebuie incalzit un pic apoi se amesteca cu celelate ingrediente, masca o aplici pe par, lasi sa actioneze in jur de 1 ora si apoi te speli normal pe par dar sa insisti pentru a curata bine uleiul, apoi aplici un balsam.
Masca se foloseste de 1-2 ori pe luna.

2 răspunsuri:
| Raluca676 a răspuns:

Într.un pahar amesteci 2 linguri de miere și cu una de scorțișoară

| Alinda25 a răspuns:

Buna! happy Eu in fiecare saptamana imi fac aceasta masca care chiar face minuni, si nu ajuta doar la cresterea parului ci si la aspectul sau devenind mai sanatos happy.

Ai nevoie de : ulei de ricin 2 linguri, depinde de lungime.
ulei de nuca, sau ulei de masline aceeasi cantate
un ou happy prefer sa-l pun pe tot pentru ca am parul lung, normal este recomandat doar galbenusul.
vitamina A uleioasa[ o poti gasi in farmacii]

poti pune si putina zeama de lamaie, sau lapte. happy

Amesteci ingredientele intr-un bol si o aplici de la radacina pana la varfuri.
Iti recomand sa te speli de 2 ori, prima data ca sa elimini masca, iar a doua oara normal folosind sampon si balsam. happy Succes :*!