Cea mai buna metoda, dupa parerea mea, e sa te duci la o cosmeticiana care te poate epila in locurile in care tu nu poti. Desigur, lucrul asta poti sa-l faci si acasa : Ia-ti ceara depilatoare calda [poti s-o incalzesti la microunde] si niste benzi. poti sa le gasesti la magazin sau la farmacii. Epilatorul.Mie mi se pare o varianta. nu tocmai buna. De exemplu, eu folosesc si epilatorul cand am timp, dar dupa ce firele incep sa creasca, am foarte multe crescute sub piele [trebuie sa astepti pana ies ele de sub piele, sau daca le scoti in timp ce sunt sub piele ramai cu semne care tin 1 an-2]. Lama e o varianta. buna daca vrei sa fi epilata pe o perioada scurta de timp sau te grabesti. La crema ia ceva timp in plus, tine tot vreo zi-2, dar lasa pielea ceva mai catifelata. A da.uitasem! Sa nu folosesti veet ceara rece in zona inghinala! Poate ramane ceara pe piele dupa ce indepartezi banda! Este foarte greu de dat jos. Pt picioare. poti sa folosesti dar mie mi se pare ca arunci banii pe fereastra, pentru ca banzile alea nu ajung nici macar pentru. o epilare completa a picioareler. Sper ca o sa-ti fie de folos.
Pai eu din cate stiu, epilatorul e cel mai bun.dar eu folosesc ori crema albastra de la veet ori lama
Produsele de la veet sunt f bune, fata de celelalte! incearca cu ceara de la magazi naturist! perioada de "piele fina" o sa fie de 2-3 saptamana