| Babyythau a întrebat:

Care este cea mai buna solutie pentru cosuri si de unde o pot cumpara? mi-au iesit si mie acum niste cosuri pe frunte si in jurul ochilor! pana acum nu am avut aam o fata foarte sensibila!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi pe o mască pe bază de acid salicilic, un săpun cu sulf și tinctură de propolis.
Pa, pa.

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Eu iti recomand sa folosesti ivatherm akne syt, este extrem de bun, dupa prima aplicare deja o sa vezi rezultate si in 1-2 saptamani deja cosurile ar trebui sa dispara de tot.
O gasesti la farmaciile sensiblue si costa 50 de lei.

| Kasia a răspuns:

Recomand skinoren si zineryt.de 5 ori pe saptamana zineryt seara dupa demachiere si in restul zilelor skinoren.

| simonarus a răspuns:

Clarexil.il iei de la farmacii

| Devii a răspuns:

Buna!
Si eu am avut aceasta problema. Eu mi-am luat din Italia Nivea CLEAN DEEPER si mi-au disparut instantaneu. Am dat 5 Euro pe ea, dar am vazut si in Romania in hypermarketuri la 12 lei. Are particule albastre in el si e ca un gel de par tot de culoare albastra. Uite o poza => http://www.google.ro/......tp?/imgres

Trebuie sa te dai dimineata si seara cu el. Te dai cu apa rece pe fata, iar apoi iti pui pe maini putin, nu foarte mult!, si apoi masezi pe unde ai cosuri pana se face o spuma. Deja de la prima spalare devin mai fine si mai putin vizibile. Spun din propria experienta.
Sau mai este unul de la Garnier de culoare alba cu particule albastre la Auchan cu 17 lei, dar acesta nu l-am folosit. Dar am o colega care s-a dat cu el si zice ca i-au disparut. Si da, chiar i-au disparut. La crema Garnier scrie pe tub ca trebuie sa iti dai unde ai cosuri si fara apa sau altceva doar intinzi si astepti 10 minute. O sa iti stranga putin pielea si o sa simti o racoare, apoi te duci sa te clatesti.
IMPORTANT!: Sa nu iti rupi cosurile sau sa le spargi pentru ca pot aparea altele mai mari sau puncte negre.
Sper ca te-am ajutat. :)
Funda te rog? :o3