| kiddo a întrebat:

Care este cea mai eficienta si putin dureroasa metoda de indepartare a parului de la sub brat? Cineva mi-a propus gheata ca anestezic si apoi epilator. altele au spus de ceara... lama e groaznica! Merge oare cu crema dinaia gen Veet?

Răspuns Câştigător
| lola a răspuns:

Eu m-am facut cu epilatoru odata.Nu a fost asa groaznic cum am crezut. dar m-a tinut vreo 2 saptamani si apoi a crescut ca un pufulet... abia daca se vedeahappy

8 răspunsuri:
| MissCamelia a răspuns:

Mi se pare mai dureros cu ceara decat cu epilatorul, incearca un epilator cu sistem de reducere a durerii sau mergi la cosmetica.pentru cele mai noi informatii despre produse de beauty, noutati si sfaturi, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu mi-am luat un Gillete Mach 3 (pentru barbati). Nu e deloc groaznic. Ma fac repede, dimineata la dus, cam o data la doua zile, cu spuma de sapun. Dureaza doua minute, nu ma doare, apoi ma dau cu Lady Speed Stick si nu ma irit deloc.

| JustMeFlory a răspuns:

E buna ceara plus ca efectul dureaza mai mult 3-2 saptamani.Si epilatorul este bun, asta daca rezisti sa te faci singura.
Nu are de ce sa nu mearga cu crema depilatoare, dar efectul dureaza mai putin(cateva zile).
Succes!happy

Shin
| Shin a răspuns:

@isabell, te referi la un dermatolog? tongue
Shinwinking

| Misterious a răspuns:

In primul rand... epilarea cu lasar nu e PERMANENTA exista riscul ca firele de par sa reapara...lama...de ce sa ma fac o data la 2 zile cand ma pot face cu ceara doare comparativ cu o ciupitura pe brat si apoi trece .nu te IRITI.cand parul creste nu iti apar tzepii aia dezgustatori si de un negru ca abanosul...de la ceara creste ca un puf. iar daca folosesti regulat aceeasi metoda reusesti sa si raresti parul...si apropos la un salon un epilat la axila e aproximativ 10 lei variaza de la 3 pana la 9 depinde de salon.asa ca e destul de mocca happy.

| isabell a răspuns:

Mergi la un doctor de pielea corpului si el te poate ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io cu lama.si merge. da la subrat, nu la vene.

| asko a răspuns:

Epilare cu laser, odata si bine