Nu cumpara de la garnier/nivea/maybelline/avon etc pentru ca acestea sunt tinted moisturizer.Intradevar cele asiatice sunt adevarate bb cream-uri.Dar sunt ceva mai greu de procurat.Un bb cream asiatic care se gaseste si in Romania este skin79... daca esti din Bucuresti il poti cumpara din mall vitan iar daca esti din alt oras poti comanda pe site-ul acesta:http://www.skin79.ro/
Eu ador cel de la Garnier l-am luat cu 43 lei. Si acel de la Maybelline e bun, dar e mai ieftin costa 37 lei. Dar iti recomand unul care e perfect. Este de la ArtDeco, dar costa 80 lei.
Eu mi-am luat azi BB Cream de la Garnier... E foarte bun... Acopera tot si nici nu zici ca esti daat cu fond de ten. Lasa un aspect natural, fara imperfectiuni
Garnier, pentru ca au variante in functie de tipurile de ten, insa nu recomand BB cream-uri drugstore, am incercat si sunt jalnice. Mai bine iti iei brandu-uri asiatice (Missha, Skin79, Lioele, Holika Holika, etc.) Acelea chiar sunt BB cream, si nu doar tinted moisturizer, ca Garnier si Maybelline. Sunt acceptabile la pret, si gasesti in functie de cerintele tale gen pentru ten gras, pentru ten normal, cu acoperire mare, medie. Se gasesc pe Ebay cu free shipping, dar partea proasta e ca ajung in cel putin o luna. Eu zic in loc sa dai 20 de lei pe un tinted moisturizer, mai bine iti iei un BB cream adevarat, cam la acelasi pret.
Sanziana00 întreabă:
NadyPorahy întreabă: