| iloveusa a întrebat:

Care este cel mai bun fond de ten pentru pielea sansibila cu pistrui

Răspuns Câştigător
| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Ciao! iti recomand cu incredere produsele dermatocosmetice :fondul de ten de la wichy sau avene (sunt recomandate si de medicii dermatologi pentru tenul cu probleme ). Sunt minunate pentru o piele sensibila si pe langa acoperirea pe care o ofera(lasand tenul sa respire si fara a creea un efect de masca ) mai si trateaza petele,cosurile,iritatiile! costa ceva, dar merita! de avon sau oriflame, nici nu poate fi vorba! crede-ma! sa ai o zi buna! p.s. am uitat sa-ti spun ca le gasesti numai in farmacii!happy

4 răspunsuri:
| adorciocolata a răspuns:

Fondul de ten Affinitone de la Maybelline (24 lei) mi se pare cel mai ok pentru tenul sensibil. Contine vitamina E si este hidratant. Dar nu stiu daca acopera pistruii atat de bine. Il poti incerca totusi. Sper ca te-am ajutat!

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Ciao! iti recomand cu incredere produsele dermatocosmetice :fondul de ten de la wichy sau avene (sunt recomandate si de medicii dermatologi pentru tenul cu probleme ). Sunt minunate pentru o piele sensibila si pe langa acoperirea pe care o ofera(lasand tenul sa respire si fara a creea un efect de masca ) mai si trateaza petele,cosurile,iritatiile! costa ceva, dar merita! de avon sau oriflame, nici nu poate fi vorba! crede-ma! sa ai o zi buna!

Răspuns utilizator avertizat
| CherryBonne a răspuns:

Cel de la avon kiss!

Întrebări similare