| BullyMints a întrebat:

Care este cel mai bun nuantator? Dupa cate spalari se duce? Cat costa? [ FUNDA big grin ]

Răspuns Câştigător
| abc_5716 a răspuns:

Cel de la Wella. big grin
Mi-am luat eu cu 10 lei. big grin
Prinde ff bine[daca ai parul mediu nu e nevoie sa bagi ambele plicuri pf ca iese o culoare ff aprinsa]. Tine in jur de 10 spalaribig grin

PS: Daca vrei culoare mai aprinsa stai peste 30 minute iar dupa aceea te spelibig grin

7 răspunsuri:
| Lovely a răspuns:

Cel de la Palette este cel mai bun. Nuantatorul in general rezista la 5 spalari maxim. Costa in jur de 8-9lei. Dar ai grija! Daca ai parul de culoare inchisa ( negru sau castaniu inchis) nu iti va iesi niciodata culoarea respectiva. nuantatorul iese pe un par de la saten mediu pana la blond.

| abc_5716 a răspuns:

Nu conteaza.Ca sa tina mai mult timp si culoare mai intensa sa tii mai mult timp nuantatorul[40 min]

| LiaYapp a răspuns:

Cel de la wella. Poti sa-l aplici o data sau de doua ori pe luna depinde de cate ori te speli. Fara tva pretul este de 10, 76 ron

| andalicious a răspuns:

Cea de la L'oreal Paris.Si eu am fost facuta cu nuantator negru de la L'oreal si a iesit o culoare minunataa.Nici nu ziceai ca este nuantator si vopsea.Si cele de la wella sunt bune dar negru nu prea prinde bine[stiu din propria experientaon the phone. Cel de la l'oreal l.Am luat din Londra dar cred ca in gasesti si pe la noi prin dm sau alte magazine cu produse cosmetice din mall sau chiar prin hipermarketuri.happyfunda?laughing

| BullyMints explică:

Nu vreau o culoare aprinsa sau deschisa, vreau Negru! laughing

| micutzadominatoare a răspuns:

eu mi-am luat de la Loncolor happy, sunt doua plicletze si chiar prinde happy, costa in jur de 8 lei se gaseste la orice alimentara, se ia dupa 3 spalari. Funda, te rog.

Alte răspunsuri