Apa de parfum este o apa mai concentrata decat apa de toaleta, care este foarte duluata.
Apele de parfum sau de toaleta nu sunt parfumuri, sunt niste dilutii care se fac din cateva picaturi de parfum, si multa apa, de aceea mirosul lor persista numai 2-3 ore.
Niciunul nu e parfum, ci o variantă mai mult sau mai puțin diluată a unuia adevărat.
Da, apa de parfum este versiunea mai concentrata si teoretic tine mai mult. Trebuie doar sa ai grija pentru ca la multe parfumuri exista si o diferenta de miros intre apa de toaleta si cea de parfum, au unele ingrediente diferite si e posibil ca apa te toaleta sa miroase mult mai bine.
Da, amândouă sunt parfumuri. Diferența este persistența, apa de toaleta ține câteva ore, iar apa de parfum poate ține chiar și o zi, iar pe haine mai mult.
Ambele depind de concentrația de uleiuri bogate în arome. Un parfum, poate avea un miros accentuat și in funcție de sezon. Mai rece sau mai cald. Parfumul symbol(P) este primul in rang, dpdv al mirosului. Urmează:
Eau de parfum
Eau de toilet.
https://www.notino.ro/dior/sauvage-parfumuri-pentru-barbati/ Acesta este Parfum. Symbol P
Magistral parfumul Dior Sauvage
Este și cam piperat pretul.
Tom ford este și mai piperat.
Tot parfum?
Da, costa 1500 de lei.
Da, foarte
Sauvage este ieftin pe lângă ala. Snobii își cumpăra parfumuri mai scumpe și de cât ala, cu mii de euro. Pentru prețul lui, calitate - preț; Dior sauvage este magnific, și Eros Versace
La 200 ml costă 1046 lei
Da, dar te tine 1 an jumate /2 ani.
Nu ști mostre de unde se pot comanda?
Chiar, nu știu. Poți lua unùl de 100ml de la kendra, b&b daca au în stoc.
Ce e cu parfumul asta? Mostrele au 10 ml
recunosc nu am luat monstre niciodata. Doar parfum.
Am avut eu câteva, și miroseau ca parfumul original.
Sunt și testere care costa mai puțin dar miros la fel ca parfumul original. Trebuie sa ști de unde cumperi.
Probabil, nu cred că la b&b au sau kendra. Dar ce-i mai bun ca parfumul în sine.
Cea mai persistenta este apa de parfum, pe urma apa de toaleta, apoi apa de colonie.
anonim_4396 întreabă:
kalakkas întreabă: