Teoretic cele de firma, si aici ma refer la firme serioase, sunt mai calitative, atat materialul cat si croiala
Salut.Sa stii ca hainele de firma sunt facute din materiale mai bune.(sa fie de firma nu fake-uri). Depinde de firma eu am un tricou (L-am primit cadou ]Burbery e 200 unu.Si materialul e...super
Diferenta e prin faptul ca alea de "firma" sunt tinta celor care isi permit, si le poarta pentru ca sunt usor de influentat, pana la urma important esti tu, ca om, si poti ceea ce iti place, nu ceea ce se cere parerea mea.
Eu stau la sat sa ii zic asa sar bine sa nu te gandesti la unul de ala cu multe case de batrani nu sunt multi tineri.....si joia se face piata si sunt o gramada de haine acolo ...noi sau purtate....si faza e ca eu prefer sa merg pana in cluj sa imi iau hainele pentru ca nu suport sa am haine la fel ca cineva .....in plus croiala e mai buna ....blugii sunt foarte comozi....si chiar de tin am o bluza de 3 ani si inca e tot la fel.....asta e motivul pentru care eu prefer hainele de firma ...calitate(unele si comfort )
De cele mai multe ori, cele de firma nu se decoloreaza sau nu isi schimba dimensiunile la spalat.
anonim_4396 întreabă:
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: