| mada_5987 a întrebat:

Care este dupa parerea voastra cea mai buna crema de corp?

13 răspunsuri:
| MissCamelia a răspuns:

Alverde, este 100@ naturala, produsa n germania, miroase divin, si prietenul meu a spus ca miroase super si costa 9 ron

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Pentru mine, Dove.

kratos
| kratos a răspuns:

Nivea, dove sau cele de la sephora cu migdale le foloseste sotia mea si este multumita de elewinkingbig grin

Răspuns utilizator avertizat
| marie a răspuns:

Eu folosesc o crema foarte buna de la sephora cu lapte si ulei de masline...si inca una de la oriflame cu lapte si miere...normal:honey&milkbig grin...

xoxo, by XxXxxXx

| Lor3naXD a răspuns:

Blue moon, nivea

| nexa a răspuns:

Dove imi place cel mai mult.happy Iti face pielea catifelata sh ushoara.ca sh cum ai fi iesit de la dus. Poti incerca sh celelalte game.[gel de dus, sapun, shampon sh balsam]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu folosesc Dove body silk, imi place cum miroase si cum lasa pielea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea care se potriveste cu tipul tau de piele, cea pe care corpul tau o accepta si iti lasa pielea hidratanta, nu e uleioasa si se absoarbe repede, nu ramane pe haine. :)
Eu folosesc crema cu extract de masline de la Planet spa (Avon) dar mai am una, cu scortisoara si vitamina E de la Village Cosmetics luata de la un targ de cosmetice, au si un site: www.cosmetice-naturale.ro
Am mai folosit Nivea si a fost ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Olay - cea mai buna, super buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hi

Eu folosesc Nivea mereu!

bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai buna crema in absolut este kanebo sensai...

| madutza_ubytzik a răspuns:

Cea mai buna mi se pare crema de corp giordani de la oriflame face pielea fina si miroase si fain

Întrebări similare