| FuckOff_4830 a întrebat:

Care este mai eficient dintre fixativul de par ( spray ) si guma de par ( un fel de ceara )? si care are aspect mai frumos gen sa nu arate parul uns, ingrasat etc?

5 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Depinde ce vrei sa realizezi. Daca vrei ca parul sa fie impecabil la un eveniment [ deci nu o perioada lunga de timp] e ideal ca atunci cand parul e inca umed [dupa ce l-ai semi-uscat in prosop] sa aplici spuma numai la radacini, sa masezi bine, sa iti usuci parul cu capul in jos bine bine, pana e perfect uscat iar apoi tot asa, stand cu capul in jos dai cu fixativ pe intreg parul, stai cateva sevunde si cand revii cu capul normal vei avea un volum foarte frumos. Apoi, pe suvite, doar la varfuri! dai cu ceara [putina de tot] pentru acel look stralucitor.
Si referitor la intrebarea ta, cele 2 produse nu sunt la fel. Fixativul e pentru tot parul iar ceara numai pentru varfuri. Ceara incarca mult mai mult parul. De exemplu eu daca azi ma dau cu ceara, maine trebuia neaparat sa ma spal pentru ca parul arata uns. Dar repet, ceara e ideala pentru un eveniment. Sper ca te-am ajutat.

| Estera123 a răspuns:

Mie nu imi place fixativul pentru ca iti intareste firul de par si daca mai dai si cu pieptanul, te faci alba in par. Dar daca ai norocul sa nimeresti un fixativ care sa nu intareasca parul, atunci este foarte bun.
Eu numai crema de par folosesc pentru a mi-l mentine indreptat si functioneaza perfect. Mi-l pastreaza drept fara sa mi-l incarce si fara sa fie intarit, mi-l lasa stralucitor si flexibil.
Nu stiu ce sa zic despre ingrasat, uns sau alte chestii. Crema il ingrasa si nu prea. Daca ai si tipul parului gras, si te mai dai si cu crema s-ar pute sa se ingrase putin mai repede(asa mi se intampla mie). Eu ma spal cam la 4 zile, maxim 5.

| Vasybulan a răspuns:

Aici depinde de preferinte. Dar in orice caz un fixativ iti va ingrasa parul ceva mai putin decat o ceara de par. Si cel putin pe fixativ poti sa te bazezi
big grin

| anda06anda a răspuns:

Fixativul iti va ingrasa parul mai putin decat ceara, dare iti va face parul sa arate uns! Eu zic sa folosesti ceara!

| Dally23 a răspuns:

Guma e mai eficienta, ea are scopul de a incleia firele de par pentru a face forma mai frumoasa parului voluminos. Daca folosesti spray, parul se va ingrasa si va fi tare. Eu folosesc guma