Cam depinde de la o persoana la alta, daca persona respectiva e obisnuita sa manance in fiecare zi dulciuri sau o cantitate de mancare care depaseste normalul si incearca sa aduca aceste chestii la normal(fara dulciuri si sa manance doar cat sa-i tina de foame ca sincer sa mananci doar asa de plictiseala e chiar prostiemai bine bei apa ) dar de exemplu mai sunt si altfel de oameni care mananca normal si dulciurile nu exista in alimentatia lor dar totus kg raman aceleas in cazul acesta este nevoie de miscare...deci pentru primul exemplu as spune ca 5 kg se poate da jos in vreo 4 saptamani iar in cazul al doilea cred ca putin mai greu, poate 8 saptamani deci cam 2 luni, asa incat sa nu se puna kg la loc dupa 2 zile that's it. parerea mea
Eu am dat 5 kg intr-o luna prin dieta rina. Suferi 1 saptamana de foame dar dupa aia te obisnuiesti
Minimul de timp depinde de tine prin sport draga slabesti, baga exerciti si in 2 saptamani slabesti 5 kg dar sa te apuci serios nu 1 min de fuga o ora
Pff greu de raspuns dar imagineaza-ti ca lupti pentru ceva mai important decat slabitul si ca vrei sa faci asta mai mult ca orice si asta se face si cu sport si cu dieta si sa nu iti imchipui ca atunci cand vezi de ex o pizza in fata si tu nu ai voie ar trebui sa zici : nu ca am voie sa mananc dar NU Vreau sa mananc!
Pai la fete c-am 3-4 saptamani, dar la baieti cam 2 saptamani. sper ca ti-am fost de ajutor.
Mario1996 întreabă: