Alien merita de incercat. eu am dat 40 euro. 60ml. are un miros foarte tare si dulce in acelasi timp.
Ricci ricci de la nina ricci for ever il ador e un parfum de zicista cam 3 mil contine note de bergamota si rubarba, notele florale sunt de la Tuberoza Indiana si Trandafirul Centifolia, iar notele senzuale de baza sunt oferite de Patchuli si Lemnul de Santal. Si bineinteles completate de extraordinarul miros al Reginei Noptii.
si o sa iti las aici si preturile exacte:
Ricci Ricci edp 30 ml 190 lei
Ricci Ricci edp50 ml 275 lei
Ricci Ricci edp100 ml 360 lei
Mie imi place gold satin -25 lei cu esente din franta care persista 12 ore citrus-25 lei fresh, kopakabana-25 lei dulce floral, c5-2 dulce, 25 lei guerdon aroma orientala si note lemnoase -35 lei toate acestea sunt de la metropolitan sunt si pe siteul metropolitans.ro aceste produse, eu le folosesc cu drag si imi plac foarte mult! Gata cu parfumurile Avon vreti sa mirosim cu totii la fel?!
Yo mi-am luat un parfum hannah montana. Este dulce, are miros de capsuni e super. Costa 17 lei. Isi merita banii!
Pret a porter...
depindee
folosesc si giordani de la avon
si little white dress
si little black dress
acum am pret a porter si chair imi place... si nu e nici scump
miross foarte bine toatee
In bloom de la Avon.Costa 100 ron si are 50 de ml...si este apa de parfum.Isi merita banii si mi se pare ca acum primesti gratis la el gel de dus si lotiune de corp tot In bloom; eu cand l-am cumparat am primit un ceas:X:X:X
Pentru baieti: Armani Code (163 RON)
Pentru fete: Cacharel Scarlett (180 RON), practic iti vine sa iti mananci iubita daca se da cu parfumul asta
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: