| alepatry a întrebat:

Care este stilul vostru, si ma refer la imbracaminte, la felul vostru de a fii, astept raspunsuri cat mai originalelaughing

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Simplitate. Nu imi place sa ies in evidenta.

| JeSa a răspuns:

Elegant, finuţ, clasic.

| cornculapte a răspuns:

De obicei ma imbrac casual. Imi place stilul mai comod, dar stiu sa ma imbrac si elegant. Incerc totusi sa-mi aleg croieli care ma avantajeaza si modele care sa nu fie prea incarcate astfel incat sa nu arat ca un pom de Craciun. De obicei imi creez o moda proprie, nu neaparat in tendintele sezonului ci in functie de ce toane am. In general imi plac culorile puternice (rosu, albastru, verde), dar nu tipatoare, totusi in ultimul timp ma atrag culorile pamantului. Imi place sa fac si contraste uneori puternice, gen o geaca albastra cu o esarfa rosie sau o pereche de pantaloni visinii cu o bluza verde.
Cateodata folosesc si elemente din stilul rock - ador tintele pe curele, cizme, etc. Magazine care au haine pe gustul meu sunt de exemplu New Yorker, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Terranova, Mango etc.

| KimY a răspuns:

Nu prea imi place stilul"la moda", in rest adopt orice stil vreau!

| VζŠё ¢ΦLô®α†€ a răspuns:

Fiecare avem stilul nostru si asta ne face speciali unul are un stil mai comic altul un stil mai serios eu una combin stilurile si combin stilul obisnuit cu cel de club si putin emo dar foarte putin cand este sa combin negru cu roz dar nu mi se pare a fi emo. Oricum nu prea conteaza cum ne imbracam ci cum ne simtim nici o data nu port ceva care m-a strange sau ma incomodeaza fi tu insati si lumea o sa te placa!winking

| Florry19 a răspuns:

Nu am un 'stil'. Mă îmbrac în ce mă simt bine şi ce cred că arată cât de cât frumos pe mine.
Felul meu de a fi thinking sunt puţin ciudăţică. În prezenţa prietenilor sunt foarte comodă, râd foarte mult, glumesc, mă simt bine. Când sunt însă în prezenţa necunoscuţilor, lucrurile se schimbă : sunt tăcută şi foarte timidă, dar mă acomodez repede dacă îmi place omul de lângă mine. happy

| slipknot a răspuns:

Ascult rock, deci am un stil mai vulgar sa zic asa, ma imbrac mult in negru, blugi un pic ma largi si comozi, skatersi, curele/bratari/lanturi cu tepi, cranii, la make-up prefer tot culoarea negru, sau culori mai inchise, adica abordez un stil mai "dark".

| Marcian a răspuns:

Imi iau haine pe mine, ma uit in oglinda si daca imi convine super, daca nu mai incerc.Imi plac toate stilurile de imbracaminte dar incerc totusi sa ma imbrac pentru ocazie.

| kapetanos25 a răspuns:

Pai cum sa fiu. Ma imbrac cat mai simplu, elegant, sport.
Pai sunt comunicativ, cam lenes laughing