anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care fac să pară cât mai natural părul: crema, gelul, fixativul sau ceara?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Fixativ sau ceara dar nu exagera.

| Doub a răspuns:

Salivă de vacă

| Mayhem666 a răspuns:

Daca iti dai cu gel sau ceara, parul nu o sa para chiar asa de natural, daca iti dai cu fixativ, o sa para ceva mai natural, cu crema nu am incercat niciodata, asa ca la asta nu stiu, in schimb am incercat cu fixativ spuma si nu pare deloc natural, cel mai natural mi se pare cu fixativ, dar sa nu pui in exces, asta o stiu din propria experienta, acum cred ca depinde de parul fiecaruia, de textura, de lungime, etc.
Pentru mine cel mai natural parea cand il aveam dat cu fixativ.
Sper ca te-am ajutat!

| OhGodWhy a răspuns:

Apa naturala/plata din izvor.

| Iugas a răspuns:

Crema, ceara, fixativ, gel. Cam asta e ordinea. Daca produsul costa cativa lei nu e bun.

| AnonimulSinguratic a răspuns:

Buna eu iti recomand sa folosesti ceara daca folosesti gel o sa risti sati cada parul tio spun din experienta

| GreenPeaceDay a răspuns:

Eu sincer ti-as recomanda ceara pentru simplul fapt ca, celelalte produse in mare parte sunt facute din chimicale, iar ceara da si o tenta(intentie) de stralucire, in schimb eu folosesc o solutie de par de la Schwarzkopf care este foarte eficienta si are efect dupa prima sau a doua utilizare, o sticluta nu e scumpa, e undeva la vreo 13 lei din Kaufland si iti ajunge undeva la o luna o luna si ceva