| Marian9978 a întrebat:

Care fond de ten are aspect mai natural cel de la revlon colorstay, catrice sau rimmel london lasting finish /wake me up

Răspuns Câştigător
| anamariarot a răspuns:

1. wake me up
2. lasting finish
3. revlon colorstay
4. catrice(cred că la liquid coverage te referi, la cel cu pipetă).
Lasting finish are și el un efect natural, dar wake me up conține niște particule iluminatoare în el care dau tenului un aspect mai sănătos. Cel de la revlon e ok și el, nu încarcă tenul prea mult dacă e bine hidratat în prealabil, însă cel de la catrice are un finish destul de pudrat și dacă nu ai tenul gras, nu ți-l recomand.
Dacă vrei ceva cu aspect foarte natural, optează pentru face and body de la mac. E 137 de lei, dar are 50 de ml; celelalte au câte 30 de ml, deci raportat la cantitate nu ar fi așa scump, că e aproape dublu. Mai poți, de asemenea, să alegi un bb/cc cream coreean(de la ei au plecat conceptele astea două și au cele mai bune produse de acest gen de pe piață) cum ar fi de la Lioele(găsești pe makeupshop.ro).

8 răspunsuri:
| Mtg a răspuns:

Rimmel london lasting finish

| anamatey a răspuns:

Eu zic sa te dai cu BB

| AN_Aylin_1998 a răspuns:

Mie îmi place cel de la Revlon, și "Wake Me Up" de la Rimmel London!

| AdrianaB1 a răspuns:

Rimmel london lasting finish

| Adry05 a răspuns:

Colorstay clar!

| wonderwoman123 a răspuns:

Niciunul. Eu avand tenul gras, parca dupa o perioada de 5-6 ore devin cakey. Insa cele din lista ta care imita aspectul natural e lasting finishing si colorstay.
Pentru machiajul meu de zi cu zi, cand vreau ceva mai natural, folosesc L'oreal True Match. Chiar daca nu tine sebului sub control, eu revin cu pudra inca odata si e ok.

| Ruxxxxxxxxx a răspuns:

Cel de la revlon

| Andreea11989 a răspuns:

Eu am observat ca fondul de ten de la Paese are un aspect natural, il folosesc de ceva timp si sunt foarte multumita de el, poti sa il gasesti aici: https://www.paese.ro/fond-de-ten-145