anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care mai este Farmecul Femeii s au fetelor cu un corp superb Daca si l etaleza din sart din cap pina in picioare pur si simplu ca asa este moda daca ai un corp frumos renunta la 97%din haine mai ales acum vara ca na daca tot ai arata tuturor cu ce te a lasat natura... Voi ce zice ti? OK

3 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Iar te iei de corpul femeilor? esti gelos sau care-i problema ta? nu-mi dau seama daca esti baiat sau fata dar prima varianta inseamna ca ai probleme mari. iar a doua ca e doar gelozie normala intre fete, asa ca las-o balta.

| DianaScorpio a răspuns:

Moda nu inseamna sa umbli dezbracat...asta e total altceva. Doi la mana, nu pe toate fetele "le-a lasat natura" cu ceea ce tu vezi, unele chiar se chinuie sa arate bine.
Trei la mana, chiar cred ca este dreptul lor sa isi etaleze corpul daca asta este ceea ce isi doresc.
Iar patru la mana, sa nu uitam niciodata faptul ca orice om ar trebui sa incerce sa iasa in evidenta prin inteligenta, nu prin prostie, vulgaritate, sex-appeal, etc. Pentru ca mai tarziu nu iti va ramane decat ceea ce ai in cap...

| Ciprian16 a răspuns:

Ei bine sunt d acord cu tine ar fi tare ciudat sa ai o prietena actrita xxx oare cum s-ar simti baiatu cand o vede ce face? nu mi se pare normal!
Acm la subiectul tau nici eu nu mai stiu care este farmecul rapid ai dat google search si te-ai uita la pooze cu ea [nud sau ma rog...] Femeile din ziua de azi nu mai stiu sa se pretuiasca pe ele insusi!
Bft si toate cele bune!