Heii! hmm phey nu trebuie neaparat sa mergi la solar eu ma bronzez acasa.trebuie sa folosesti niste produse mai bune de exemplu: Pregatirea incepe cu un dus sau o baie. Pentru curatirea pielii foloseste un gel de dus cu paricule exfoliante. Daca n-ai unul la indemana, poti alege intre malai, zahar sau sare de bucatarie. Toate sunt la fel de eficiente! insista pe coate si genunchi - zone unde pielea este mai uscata. Daca sari peste gomaj, risti sa te bronzezi cu pete! Pentru fata, procedezi la fel: gel de curatare + exfoliant. In loc de exfoliant, poti folosi si bicarbonat. Inmoaie-ti degetele in bicarbonat si maseaza usor pielea umeda. Clateste si usuca-te. Nu uita apoi de hidratare valabila atat pentru fata, cat si pentru corp. Insista pe portiunile mai uscate, pe care n-ar fi rau sa pui un al doilea strat de crema. Aplica apoi autobronzantul. Incepe cu fata! Daca esti incepatoare, foloseste o nuanta mai deschisa de bronz - e mult mai safe asa. Dupa ce vei capata ceva experienta, no problem, alegi ce vrei! Aplica autobronzantul special pentru fata in strat subtire, uniform, cu miscari circulare, fine, cum procedezi si cu crema. Insista pe nas, frunte si pometi - pentru a obtine un aspect natural al bronzului. Dupa aplicarea autobronzantului. ia un betisor cu vata, din acelea pentru urechi, si indeparteaza surplusul! Continua cu restil corpuli. Maseaza bine lotiunea, de jos in sus, cu miscari circulare, pana simti ca a intrat in piele. Daca e first time pentru tine, nu te speria ca nu vezi nicun rezultant - bronzul va incepe sa devina vizibil abia peste cateva ore, in functie de produsul ales. sper ca te-am ajutat` pupiki ai grija de tine!
Nu trebuie sa te dai cu niimca. Am o verisoara pe care am insotito la solar. Acolo au ei tot felul de creme/sprayuri... etc Au angajatele grija de tine. Sedinta costa intre 50-100RON depinde de timpul petrecut. Merit fundita?
Daca vrei sa mergi la solar nu iti recomand sa mergi prea des deoarece pe parcursul timpului iti va afecta pielea.
cauta si tu pe google informatii despre solar.
de cancer de piele ai auzit?
minutul de obicei de de 60 de secunde
si daca esti interesata de pret specifica in ce oras stai
Pt Quicky: meriti fundoi nu fundita
Pt digicron :da stiam ca pretul e pe minutdasta intrebam, ca de stiut, stiu si eu ca are 60 de secunde
Poti merge luni miercuri si vineri... Adica asa mergeam eu inainte. Eu nu ma dadeam cu crema. Si nu e o regula nu te dai cu crema nu te bronzezi... Eu nu ma dau cu crema deoarece poate nu ma dau uniform si dupa ce fac. La mine in oras minutul este 1 leu.
App scumpo uite niste produse care te pot ajuta. Autobronzantul pentru corp Brume Bronzante de la Sephora. Cocoa Butter Everyday Summer Body Lotion de la The Body Shop. Autobronzant pentru fata Talk to the Tan de la Benefit. Crema autobronzanta picioare Bronze Nature de la Yves Rocher. Ulei pentru intensitatea bronzului Maxi Tan de la Avon. Lotiunde pentru fermitate cu efect de bronzare treptata Summer Beauty - piele deschisa de la Nivea. Le-am incercat pe toate hmm st super sh toate au efect`:d
App nu uita daca e sa te bronzezi acasa sau la solar. testeaza intotdeuna produsul pe o porttiune mica din piele.Aceasta etapa este importanta, indiferent pentru ce tip de autobronzant optezi