| maraa_9303 a întrebat:

Care metoda de epilare vi se pare mai eficienta:ceara, lama, crema sau epilatorul?

Răspuns Câştigător
| BruneTTe a răspuns:

Pai. de la cea mai proasta metoda la cea mai buna : lama-crema-epi`- ceara. Lama evit`o [ asta spun si cosmeticienele de la salon]. nu face decat sa ingroase firul de par + ca efectul *piele fina*nu dureaza mai mult de 2 zile. hai maxiim 3. asa. crema km tot ca lama. epilatorul e bun doar ca uneori rupe firele de par si mie asta nu`mi convine :-s. cea mai buna e ceara [ nu ma refer la benzile alea din magazin gen Veet pentru nu`mi plac:-s] ma refer la ceara cu care te face la salon. eu am un aparat de pe site`ul asta http://www.tpb.ro/35-kituri-pentru-epilat si sunt fff multumita:) fundita?:))

12 răspunsuri:
| Crs a răspuns:

Ceara si epilatorul. dar eu folosesc mai mult epilatorul pentru ca imi este mai la indemana decat sa ma duc la salon sa ma fac cu ceara

| Petronela a răspuns:

Epilatorul

| Iuliaana a răspuns:

Ceara, dar e putin cam dureroswinking

| VodkaCoca a răspuns:

Sincer prefer sa ma fac cu ceara, chiar daca este dureros dar e cel mai bine, imi tine pielea super fina o luna dupa o luna incep sa creasca firicelele inapoi.

Daca te faci cu lama, dupa 2-3 zile se vede deja cum iti creste, si raman si fire sub piele, si creste din ce in ce mai des.
Crema dureaza 6-7 zile e ok, si epilatorul tot asa raman fire sub piele. Deci concluzie prefer sa simt putina durere cand ma fac cu ceara si sa imi dureze o luna si, decat sa folosesc alte chestii care dupa cateva zile deja se vede! tongue

| dllm. a răspuns:

Ceara si epilatorul. nu te fa cu lama ca iti creste mai repede parul si radacina parului se intareste, si cu crema e aceeasi chestie ca si cu lama, so? ceara and Epilator (braun sau redmington)

peace :] big hug
, roxanne

| Loly_2054 a răspuns:

Eu folosesc epilatorul
E cel mai bun happy

| alicethebest a răspuns:

Eu folosesc ceara, sunt multumita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Benzi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceara e cea mai eficienta, dupa parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu ma fac cu ceara si e mult mai bine decat cu lama sau crema.si aparatul e foarte bun, dar trebuie sa ai grija cu firele care cresc sub piele.cand faci dus sa te freci cu un burete mai aspru pentru a indeparta pilea moarta de pe picioare.deci.ceara si epilatorulbig grinpup ai grija de tine!

Răspuns utilizator avertizat
| XxXLollipoPXxX a răspuns:

Cu crema pentru ca nu e asa de dureros... dar pese o saptamana iti creste iar parul ( crema doar arde firul de par). Eu cred ca cea mai eficienta este cea cu epilatorul sau depinde, cu crema