Pai. de la cea mai proasta metoda la cea mai buna : lama-crema-epi`- ceara. Lama evit`o [ asta spun si cosmeticienele de la salon]. nu face decat sa ingroase firul de par + ca efectul *piele fina*nu dureaza mai mult de 2 zile. hai maxiim 3. asa. crema km tot ca lama. epilatorul e bun doar ca uneori rupe firele de par si mie asta nu`mi convine :-s. cea mai buna e ceara [ nu ma refer la benzile alea din magazin gen Veet pentru nu`mi plac:-s] ma refer la ceara cu care te face la salon. eu am un aparat de pe site`ul asta http://www.tpb.ro/35-kituri-pentru-epilat si sunt fff multumita:) fundita?:))
Ceara si epilatorul. dar eu folosesc mai mult epilatorul pentru ca imi este mai la indemana decat sa ma duc la salon sa ma fac cu ceara
Sincer prefer sa ma fac cu ceara, chiar daca este dureros dar e cel mai bine, imi tine pielea super fina o luna dupa o luna incep sa creasca firicelele inapoi.
Daca te faci cu lama, dupa 2-3 zile se vede deja cum iti creste, si raman si fire sub piele, si creste din ce in ce mai des.
Crema dureaza 6-7 zile e ok, si epilatorul tot asa raman fire sub piele. Deci concluzie prefer sa simt putina durere cand ma fac cu ceara si sa imi dureze o luna si, decat sa folosesc alte chestii care dupa cateva zile deja se vede!
Ceara si epilatorul. nu te fa cu lama ca iti creste mai repede parul si radacina parului se intareste, si cu crema e aceeasi chestie ca si cu lama, so? ceara and Epilator (braun sau redmington)
peace :]
, roxanne
Pai eu ma fac cu ceara si e mult mai bine decat cu lama sau crema.si aparatul e foarte bun, dar trebuie sa ai grija cu firele care cresc sub piele.cand faci dus sa te freci cu un burete mai aspru pentru a indeparta pilea moarta de pe picioare.deci.ceara si epilatorulpup ai grija de tine!
Cu crema pentru ca nu e asa de dureros... dar pese o saptamana iti creste iar parul ( crema doar arde firul de par). Eu cred ca cea mai eficienta este cea cu epilatorul sau depinde, cu crema
Ирина19 întreabă: