| HouseNation a întrebat:

Care sa fie cauzele pentru care houserii dar si cocalarii si-au schimbat hainele? Seamana mult intre ei.nu ii mai poti deosebi

Răspuns Câştigător
| chupachups1234 a răspuns:

Darkrider- da, trebuie sa deosebesti cocalarii de cei care asculta muzica buna. "Atata timp cat suna frumos", manelele? Mda, bine, cum zici tu...

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Epoca actuala face ca omul sa se copieze atat la smecherie cat si la imbracaminte.

| darkrider a răspuns:

Intrebarea pe care as pune-o eu: Cu ce e mai prost un grup de oameni care asculta un gen de muzica, decat alt grup care asculta un gen diferit? De ce trebuie sa ii deosebesti? O dai cumva in discriminare?
Eu personal ascult manele, dar nu numai, ascult si house, si pop si altele...atata timp cat suna frumos, ascult orice. Si faza cu hainele, eu imi iau haine pentru ca imi sta bine in ele, nu pentru ca ascult nu stiu ce muzica...

| darkrider a răspuns:

Pai frumos pentru mine, nu inseamna neaparat frumos si pentru tine, dar pentru chestia asta nu ma poti cataloga drept "cocalar".
Si stai linistit, ascult o si muzica buna.

| mickeye a răspuns:

Houserii sunt ăia care înainte ascultau manele,dar acum se jură că nu ascultă nimic în afară de INNA,ALEXANDRA STAN sau ALEX MICA.
Cocalari sunt și maneliștii,și houserii. Părerea mea e că între manele și muzica asta nouă autohtonă gen ALESSIA, RUBY(Muzică de piți) nu e nicio diferență.
Și eu am observat că și maneliștii, și houserii se comportă la fel, se îmbracă la fel, vorbesc la fel.