| aliipaulla a întrebat:

Care stie cateva leacuri babesti pentru a reduce celulita?
:d

Multumescc kiss
Funditszaa;;]

Răspuns Câştigător
| wildangel77 a răspuns:

Loboda reduce celulita, asa ca aviz tuturor domnisoarelor, dar si domnilor, pentru ca nici acestia nu sunt feriti de asa ceva. Ca sa digerati mai bine loboda, o combinati cu frunze proaspete de spanac, cu untisor din padure, cu leurda si cu stevie tanara. Turnati deasupra ulei de masline si putin suc de lamaie proaspat si mancati doar salata asta in fiecare seara, toata vara. Sper ca raspunsul meu sa va fie de foloswinking

3 răspunsuri:
| ƊöℓǨƐ a răspuns:

Buna.
>>zilnic bea minim 2l apa plata cu lamaie (incearca, daca poti, sa bei dimineata un pahar de apa calduta cu lamaie);
>>o masa sa fie alcatuita numai din fructe;
>>evita consumul de fainoase (incearca sa nu mananci paine in aceasta perioada);
>>evita sa mananci mancare gatita in aceasta perioada (inlocuieste-o cu friptura la gratar sau carne fiarta de pui, vita sau peste
>>in locul cartofilor prajiti sau a piureului, alege o garniture din legume;
>>incearca sa nu mai mananci dupa ora 6 sau daca o faci, alege un fruct;
>>evita dulciurile, sucurile acidulate si alcoolul.

>>Miscari largi cu incheieturile degetelor, degetele sau palma.
>>Miscari circulare.
>>Miscari de framantare - cu degetul mare si celelalte degete apuci pielea si o masezi cu miscari circulare de parca ar fi aluat.
>>Ciupituri - apuca pielea intre degetul mare si celelate degete si departeaz-o usor de corp.
>>Ciupituri- apuca pielea intre degetul mare si celelate degete si trage in toate directiile.
Sper ca te.am ajutat.winking

| ralu_1668 a răspuns:

Am observat un pic mai jos o tipa care iti recaomanda masajul daca vrei sa faci masajul nu incepe din prima cu framantari ciupituri si pensari mai intai detensineaza muschiul cu neteziri urmate de frictiuni(cu poricele degetelor marezi usor ca si cum te speli pe cap dar de jos in sun cand cobori vi prin neteziri si sunt mai multe dar e un pic cam greuhappy

| karina_6206 a răspuns:

Masaj cu ulei de masline si zat de cafea sau impachetari in folie de plastic. sper ca te-am ajutat. papa

Întrebări similare