Sunt de acord cu tine . Trece una pe strada cu acele cizme, prietena mea imi arata. eu ca de obicei daca nu comentez de fata cu persoana ma uit ft urat, ca la o ciudatenie . Si dupa ce a trecut persoana respectiva eu incep sa comentez " Doamne zici ca avea mileuri nu cizme , doamne dar chiar in halu asta a ajuns stiu ca e criza dar nici chiarasa , si daca e vb destilul vintage cu siguranta lentilele de contact nu mai sunt utile." La care prietena mea rade si imi zice ceva de genu " Vesnica Ione ) ai uitat sa zici ca nu te'ai incalta cu asa ceva, si ca singura utilizare ar fi pentru sters prafu. ".
Daca nu va plac voua, asta nu inseamna ca trebuie sa aratati o persoana cu degetul cand le poarta! Asta iti suna tie @traficanta! E foarte urat sa barfesti in halul asta...Imi dau seama cam ce persoana esti! Poate unora nu le place stilul tau vestimentar, cum te-ai simti sa vezi ca se uita lumea ca la o ciudatenie?
Inainte imi placeau si mie si mi-am dorit foarte mult... Dar mama a zis ca nu da 90 de lei pe niste ate crosetate.
Acum nu mai vad nimic deosebit la ele
Am si eu pe roz si pe alb. le-am purtat toata vara trecuta:X. Acum sincer nici mie nu-mi mai plac si nici n-o sa le mai port.
Daca nu va plac nu inseamna ca trebuie sa comentati aiurea, fiecare cu stilul lui de a se imbraca, dar normal nu oricine isi permite sa dea 70 de lei pe o pereche de cizme la moda, mai degraba se duce si isi cumpara din second-hand poate acolo gaseste ceva(ca sa fiu si eu rea )ca celelalte
ancaanca întreabă: