| Misterious a întrebat:

Care stiti o crema epilatoare buna?

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

De la Farmec (romaneasca) cu extract de Aloe Vera!
Este destul de ieftina si foarte eficienta!
Eu am fost multumita de rezultate!
Eu am folosit-o mai mult la epilatul pe maini, daca te faci si pe picioare, va trebui sa lasi un timp mai mare de actionare, apoi inlaturi crema sub apa calda cu un burete putin abraziv! Pentru o piele mai fina, este bine ca inainte de eplilare sa-ti exfoliezi pielea (cu un burete si un gel de dus cu particule abrazive sau Dove/sapun cu particule abrazive care si hidrateaza pielea)
Dupa epilare, nu trebuie sa te dai imediat cu nici o alta crema sau ulei de corp, crema aceasta iti lasa oricum pielea catifelata.
Conteaza si cu ce te speli dupa epilare, sapun sau gel de dus, sa nu-ti usuce pielea!
Atentie la timpul de actionare, indiferent de ce crema vei alege, cand simti ca a inceput sa arda, sau sa te manance spala-te, nu lasa sa ti se arda pielea!

10 răspunsuri:
| rahynn a răspuns:

Veet

| selef a răspuns:

Yvan.

eileen
| eileen a răspuns:

Veet iti recomand si eu, dar sincer, nu sunt multumita de rezultatele cremei epilatoare, incearca sa folosesti benzile, oricum, dimensiunea parului va trebui sa fie aceeasi si pentru crema si pentru ceara, diferenta e ca va creste mai greu cu ceara.

tundenana
| tundenana a răspuns:

Eu folosesc de ani de zile crema pentru depilat de la Farmec... cel cu extract cu aloe cu zicea si Antonia... este chiar buna si daca mai iti iei si gelul de dupa epilare tot de la Farmec nici nu te iriti de loc... merita incercate pentru ca pretul e foarte convenabil si chiar sunt de calitate... de ce sa dai de doua ori mai mult pe un veet care nu e mai bun cu nimic... eu l-am incercat si e reclama doar ca tine 3 saptamana... o zi buna

| Misterious explică:

De obicei merg la cosmetica si sunt obisnuita cu ceara dar mi se pare mai greu sa le folosesc singura.asa ca acum cosmeticiana fiind in concediu o sa optez pentru crema... mi-am luat de la Veet voi vedea cum va fi happy.multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Veet, Farmec, etc.
Pa, pa.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pai eu it recomand sa folosesti Veet.big grinhappy

| Liana [] a răspuns:

Chiar azi mi-am cumparat crema epilatoare dela Farmec, cu extract de musetel.Se numeste epilare in 3 minute.Este foarte buna, sunt clienta fidela la aceasta crema smug

| bibix_5640 a răspuns:

Farmec cu omega 3... e cea mai buna:X

| arabela97 a răspuns:

Eu am folosit farmec efect in 3 minute si e superlove struck insa cred ca am sa incep sa folosesc ceara deoarece e mai greu cu crema. sper ca ti-am fost de foloswinking

Întrebări similare